Kotisivut yritykselle

Suunittelemme ja toteutamme näyttävät ja kaikilla laitteilla toimivat kotisivut yritykselle

Ota meihin yhteyttä klikkaamalla alla olevaa painiketta niin teemme tarjouksen kotisivujenne suunnittelusta ja toteutuksesta!

Kotisivut ovat markkinoinnin kulmakivi

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kotisivut ovat yrityksen markkinoinnin yksi merkittävimmistä osa-alueista. Kotisivut toimivat yrityksen edustajana, käyntikorttina ja kasvoina verkossa ja nykyaikana verkkosivut ovat lähes poikkeuksetta ensimmäinen kontakti yrityksesi ja uuden asiakkaan välillä.

Laadukkailla ja edustavilla kotisivuilla annat yrityksestäsi positiivisen ensivaikutelman ja tehostat yrityksenne myyntiä ja asiakashankintaa.

Suunnittelemme kotisivut yritykselle alusta lähtien edistämään yrityksenne myyntiä. Ymmärrämme, että kotisivut eivät ole pelkkä muotoseikka vaan yrityksen kotisivut ovat markkinoinnin ja asiakashankinnan kulmakivi. Lähes poikkeuksetta kaikki markkinointi niin verkossa kuin verkon ulkopuolelle keskittyy ohjaamaan kävijöitä kotisivuillenne. Mikäli yrityksen kotisivut eivät tee tehtäväänsä, eli konvertoi sivuston vierailijoita liideiksi, tarjouspyynnöiksi tai ostaviksi asiakkaiksi menee markkinointiinvestointinne hukkaan. Me suunnittelemme yrityksellenne kotisivut, jotka konvertoivat vierailijat maksaviksi asiakkaiksi.

Maksuton suunnittelupalaveri

Tutustutaan ja heitellään ideoita! Sovitaan aikataulusta, budjeteista sekä projektin muista yksityiskohdista,

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme sivuston värimaailman, fontit, sisällön ja sisällön asettelun kokonaan tai olemassa olevan brändinne mukaisesti.

Sivuston toteutus

Hoidamme sivuston toteutuksen graafisen suunnitelman pohjalta ja toteutamme sivustolle tarvitsemanne ominaisuudet.

Tuki ja jatkokehitys

Autamme teitä hyödyntämään sivustoa toiminnassanne parhaalla mahdollisella tavalla ja hoidamme myös sivuston tarvittavat päivitykset ja jatkokehityksen.

Kotisivujen hinta

Jokaisen yrityksen kotisivut ovat uniikkeja kokonaisuuksia ja projektin laajuuteen vaikuttaa hyvin moni asia. Hintaan vaikuttaa mm. kotisivuprojektiin liittyvät muut palvelut, kuten sisällöntuotannon tai valo- ja videokuvauksen tarve. Mikäli taas yrityksellänne on jo olemassa olevat kotisivut, joiden sisältöä pystytään hyödyntämään tai teillä on mahdollisuus tuottaa sisältöä sivustolle itse pystytään tällä laskemaan tarvittavaa budjettia merkittävästi. Tästä syystä laskemme tarjouksen kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta aina tapauskohtaisesti, kun olemme kartoittaneet yrityksenne tarpeet kotisivuprojektin suhteen.

Ennen projektin aloitusta sovitaan kiinteä hinta kotisivuprojektille ja teemme tästä kirjallisen sopimuksen. Tällä varmistamme toimintamme läpinäkyvyyden eikä teidän tarvitse huolehtia yllätyslaskuista.

Kotisivujen suunnittelu

Hoidamme kotisivujen graafisen ja teknisen suunnittelun. Teillä voi olla joko pelkkä liikeidea, yritys, palvelu tai tuote ja me hoidamme loput tai sitten teillä voi olla tarkat vaatimukset sivuston teknisten ominaisuuksien osalta ja valmis visuaalinen ohjeistus, joiden mukaisesti haluatte sivuston suunniteltavan.

Kotisivujen toteutus

Toteutamme kotisivut yrityksellenne laaditun suunnitelman pohjalta nopeallakin aikataululla ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Kotisivujen toteutus onnistuu tarvittaessa jopa viikossa!

Toteutamme kotisivut responsiiviseksi, eli kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä toimivaksi. Noin 70 % kaikesta netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla, eli puhelimilla, joten kotisivujen helppokäyttöisyys puhelimella on jopa tärkempää, kuin tietokoneella.

Kotisivujen ylläpito ja hosting

Tarjoamme kotisivuillenne hostingpalvelun, joka räätälöidään juuri teidän tarpeidenne mukaan ja kotisivujenne teknisten ominaisuuksien mukaan. Hoidamme myös kotisivujenne ylläpidon, eli varmistamme, että sivustollanne käytetyt järjestelmät ovat aina ajan tasalla.

Hostingpalveluun sisältyy myös sähköpostitilit yrityksenne tarpeisiin.

Tuki ja Kotisivujen jatkokehitys

Kotisivujen valmistumisen ja julkaisun jälkeen tarjoamme täyden tuen kotisivujen hyödyntämiseen markkinoinnissa ja myynnissä. Hoidamme myös kotisivujenne mahdolliset päivitykset ja jatkokehityksen.