Kaikilla laitteilla toimivat kotisivut yritykselle

Kaikilla laitteilla toimivat kotisivut yritykselle aina graafisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen asti nopeasti ja 100 % tyytyväisyystakuulla.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja jätä meille yhteydenottopyyntö!

Miksi Kotisivut yritykselle?

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kotisivut ovat yrityksen markkinoinnin yksi merkittävimmistä osa-alueista. Kotisivut toimivat yrityksen edustajana, käyntikorttina ja kasvoina verkossa ja nykyaikana verkkosivut ovat lähes poikkeuksetta ensimmäinen kontakti yrityksesi ja uuden asiakkaan välillä.

Laadukkailla ja edustavilla kotisivuilla annat yrityksestäsi positiivisen ensivaikutelman ja tehostat yrityksenne myyntiä ja asiakashankintaa.

Maksuton suunnittelupalaveri

Tutustutaan, käydään läpi tarvittavat tekniset ominaisuudet sekä ajatuksenne sivuston ulkoasun suhteen.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme sivuston värimaailman, fontit, sisällön ja sisällön asettelun kokonaan tai olemassa olevan brändinne mukaisesti.

Sivuston toteutus

Hoidamme sivuston toteutuksen graafisen suunnitelman pohjalta ja toteutamme sivustolle tarvitsemanne ominaisuudet.

Tuki ja jatkokehitys

Autamme teitä hyödyntämään sivustoa toiminnassanne parhaalla mahdollisella tavalla ja hoidamme myös sivuston tarvittavat päivitykset ja jatkokehityksen.

Kotisivujen suunnittelu

Hoidamme kotisivujen graafisen ja teknisen suunnittelun. Teillä voi olla joko pelkkä liikeidea, yritys, palvelu tai tuote ja me hoidamme loput tai sitten teillä voi olla tarkat vaatimukset sivuston teknisten ominaisuuksien osalta ja valmis visuaalinen ohjeistus, joiden mukaisesti haluatte sivuston suunniteltavan.

Kotisivujen toteutus

Toteutamme kotisivut yrityksellenne laaditun suunnitelman pohjalta nopeallakin aikataululla ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Kotisivujen toteutus onnistuu tarvittaessa jopa viikossa!

Toteutamme kotisivut responsiiviseksi, eli kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä toimivaksi. Noin 70 % kaikesta netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla, eli puhelimilla, joten kotisivujenne helppokäyttöisyys puhelimella on jopa tärkempää, kuin tietokoneella.

Kotisivujen ylläpito ja hosting

Tarjoamme kotisivuillenne hostingpalvelun, joka räätälöidään juuri teidän tarpeidenne mukaan ja kotisivujenne teknisten ominaisuuksien mukaan. Hoidamme myös kotisivujenne ylläpidon, eli varmistamme, että sivustollanne käytetyt järjestelmät ovat aina ajan tasalla.

Hostingpalveluun sisältyy myös sähköpostitilit yrityksenne tarpeisiin.

Tuki ja Kotisivujen jatkokehitys

Kotisivujen valmistumisen ja julkaisun jälkeen tarjoamme täyden tuen kotisivujen hyödyntämiseen markkinoinnissa ja myynnissä. Hoidamme myös kotisivujenne mahdolliset päivitykset ja jatkokehityksen.

Sovitaanko maksuton suunnittelupalaveri?

Klikkaa alla olevaa painiketta ja jätä meille yhteydenottopyyntö niin sovitaan maksuton kotisivujen suunnittelupalaveri!