Kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Testaa sivustonne nykytila maksutta

1. Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa suoraan aika kartoituskeskustelulle.

2. Tutustutaan

Kartoitamme toiveenne ja tutustumme yrityksenne toimintaan, jotta voimme tehdä osuvan ehdotuksen.

3. Hyväksy

Hyväksy tarjouksemme (tai älä). Kunhan et jätä meitä epätietoisuuteen.

4. Suunnittelu & toteutus

Maltathan hetken, kun työstämme tilaamanne sivut julkaisukuntoon.

5. Viimeistely
& Julkaisu

Julkaisemme sivuston, kun olet tyytyväinen työhömme.

6. Maksa lasku

Toivomme saavamme palkkion tehdystä työstä tilillemme eräpäivänä.

Kotisivut yritykselle liiketoiminnan tavoitteet keskiössä

Kotisivut ovat yrityksen markkinoinnin tärkein yksittäinen osa. Kotisivut toimivat yrityksen edustajana, käyntikorttina ja kasvoina verkossa ja nykyaikana verkkosivut ovat lähes poikkeuksetta ensimmäinen kontakti yrityksesi ja uuden asiakkaan välillä. Laadukkailla ja edustavilla kotisivuilla annat yrityksestäsi positiivisen ensivaikutelman ja tehostat yrityksenne myyntiä ja asiakashankintaa.

Suunnittelemme kotisivut yritykselle päämääränä kasvattaa yrityksenne myyntiä. Ymmärrämme, että kotisivut eivät ole pelkkä muotoseikka vaan yrityksen kotisivut ovat markkinoinnin ja asiakashankinnan kulmakivi. Lähes poikkeuksetta kaikki markkinointi niin verkossa kuin verkon ulkopuolelle keskittyy ohjaamaan kävijöitä kotisivuillenne. Mikäli yrityksen kotisivut eivät tee tehtäväänsä, eli konvertoi sivuston vierailijoita liideiksi, tarjouspyynnöiksi tai ostaviksi asiakkaiksi menee markkinointiinvestointinne hukkaan. Me suunnittelemme yrityksellenne kotisivut, jotka konvertoivat vierailijat maksaviksi asiakkaiksi.

Kotisivujen suunnittelu

Hoidamme kotisivujen ulkoasun suunnittelun ja ominaisuuksien määrittelyn, jotta sivusto tukee yrityksenne myyntiä. Teillä voi olla joko pelkkä idea tai tarkat vaatimukset sivuston teknisten ominaisuuksien osalta ja valmis visuaalinen ohjeistus, joiden mukaisesti haluatte sivuston suunniteltavan.

Kotisivujen ulkoasun suunnittelu hoidetaan yrityksenne liiketoiminnalliset tavoitteet keskiössä. Onkin erittäin tärkeää, että ymmärrämme yrityksenne liiketoimintaa, jotta kotisivut pystytään tuottamaan tehostamaan liiketoimintaanne eikä vain irralliseksi osaksi yrityksenne toimintaa.

Kotisivujen toteutus

Toteutamme kotisivut yrityksellenne laaditun suunnitelman pohjalta nopealla aikataululla. Jopa yhdessä päivässä!

Kotisivut toteutetaan responsiiviseksi, eli kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä toimivaksi. Noin 70 % kaikesta netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla, eli puhelimilla, joten kotisivujen helppokäyttöisyys puhelimella on jopa tärkempää, kuin tietokoneella. Kotisivut toteutetaan siten, että pystytte helposti päivittämään sivuston sisältöä itse.

Otamme kotisivujen toteutuksessa huomioon myös kotisivujen hakukoneoptimoinnin, jotta kotisivunne löytyvät hakukoneista kuten Googlesta ja Bingistä kun palveluitanne etsitään.

Kotisivujen hinta

Jokaisen yrityksen kotisivut ovat uniikkeja kokonaisuuksia ja projektin laajuuteen vaikuttaa hyvin moni asia. Hintaan vaikuttaa mm. kotisivuprojektiin liittyvät muut palvelut, kuten sisällöntuotannon tai valo- ja videokuvauksen tarve. 

Mikäli taas yrityksellänne on jo olemassa olevat kotisivut, joiden sisältöä pystytään hyödyntämään tai teillä on mahdollisuus tuottaa sisältöä sivustolle itse pystytään tällä laskemaan tarvittavaa budjettia merkittävästi. Tästä syystä laskemme tarjouksen kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta aina tapauskohtaisesti, kun olemme kartoittaneet yrityksenne tarpeet kotisivuprojektin suhteen.

Ennen projektin aloitusta sovitaan kiinteä hinta kotisivuprojektille ja teemme tästä kirjallisen sopimuksen. Tällä varmistamme toimintamme läpinäkyvyyden eikä teidän tarvitse huolehtia yllätyslaskuista. 

Aiheeseen liittyvät kirjoituksemme