WordPress kotisivut yritykselle suunnittelusta toteutukseen

Tilaa ja maksa 6 kuukauden aikana sinulle sopivissa erissä!

Kotisivut ovat markkinoinnin kulmakivi

Kotisivut ovat yrityksen markkinoinnin tärkein yksittäinen osa. Kotisivut toimivat yrityksen edustajana, käyntikorttina ja kasvoina verkossa ja nykyaikana verkkosivut ovat lähes poikkeuksetta ensimmäinen kontakti yrityksesi ja uuden asiakkaan välillä. Laadukkailla ja edustavilla kotisivuilla annat yrityksestäsi positiivisen ensivaikutelman ja tehostat yrityksenne myyntiä ja asiakashankintaa.

Suunnittelemme WordPress kotisivut yritykselle päämääränä kasvattaa yrityksenne myyntiä. Ymmärrämme, että kotisivut eivät ole pelkkä muotoseikka vaan yrityksen kotisivut ovat markkinoinnin ja asiakashankinnan kulmakivi. Lähes poikkeuksetta kaikki markkinointi niin verkossa kuin verkon ulkopuolelle keskittyy ohjaamaan kävijöitä kotisivuillenne. Mikäli yrityksen kotisivut eivät tee tehtäväänsä, eli konvertoi sivuston vierailijoita liideiksi, tarjouspyynnöiksi tai ostaviksi asiakkaiksi menee markkinointiinvestointinne hukkaan. Me suunnittelemme yrityksellenne kotisivut, jotka konvertoivat vierailijat maksaviksi asiakkaiksi.

Tee ilmainen sivustoanalyysi

Saat kattavan yhteenvedon sivustonne tilanteesta ulkoasun, suorituskyvyn ja hakukonenäkyvyyden suhteen sekä suosituksen tehtävistä toimenpiteistä, joita voitte tehdä saadaksenne maksimaalisen hyödyn irti yrityksenne kotisivuista.

WordPress kotisivujen suunnittelu

Hoidamme WordPress kotisivujen ulkoasun suunnittelun ja ominaisuuksien määrittelyn, jotta sivusto tukee yrityksenne myyntiä. Teillä voi olla joko pelkkä idea tai tarkat vaatimukset sivuston teknisten ominaisuuksien osalta ja valmis visuaalinen ohjeistus, joiden mukaisesti haluatte sivuston suunniteltavan.

Ennen sitoutumista tilaukseen teemme halutessanne ensimmäisen version sivustosta toiveidenne pohjalta maksutta ja ilman sitoutumista tilaukseen. Tällä varmistamme, että kotisivujenne toteutus on mahdollisimman sujuvaa ja lopputulos teitä miellyttävä.

WordPress kotisivujen toteutus

Toteutamme WordPress kotisivut yrityksellenne laaditun suunnitelman pohjalta nopealla aikataululla. Jopa yhdessä päivässä!

WordPress kotisivut toteutetaan responsiiviseksi, eli kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä toimivaksi. Noin 70 % kaikesta netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla, eli puhelimilla, joten kotisivujen helppokäyttöisyys puhelimella on jopa tärkempää, kuin tietokoneella. Kotisivut toteutetaan siten, että pystytte helposti päivittämään sivuston sisältöä itse WordPress -sisällönhallintajärjestelmän kautta.

Otamme kotisivujen toteutuksessa huomioon myös kotisivujen hakukoneoptimoinnin, jotta kotisivunne löytyvät hakukoneista kuten Googlesta ja Bingistä kun palveluitanne etsitään.

Kotisivujen ylläpito

Tarjoamme kotisivuillenne WordPress-kotisivujen ylläpitoon räätälöidyn hostingpalvelun. Varmistamme, että sivustollanne käytetyt järjestelmät ovat aina ajan tasalla. Hostingpalveluun sisältyy aina myös sähköpostitilit yrityksenne tarpeisiin.

Teknisen ylläpidon lisäksi hoidamme halutessanne myös kotisivujen sisällön päivityksen ja pystyt myös helposti päivittämään ja muokkaamaan sivustoa helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Kotisivujen hinta

Jokaisen yrityksen kotisivut ovat uniikkeja kokonaisuuksia ja projektin laajuuteen vaikuttaa hyvin moni asia. Hintaan vaikuttaa mm. kotisivuprojektiin liittyvät muut palvelut, kuten sisällöntuotannon tai valo- ja videokuvauksen tarve. 

Mikäli taas yrityksellänne on jo olemassa olevat kotisivut, joiden sisältöä pystytään hyödyntämään tai teillä on mahdollisuus tuottaa sisältöä sivustolle itse pystytään tällä laskemaan tarvittavaa budjettia merkittävästi. Tästä syystä laskemme tarjouksen kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta aina tapauskohtaisesti, kun olemme kartoittaneet yrityksenne tarpeet kotisivuprojektin suhteen.

Ennen projektin aloitusta sovitaan kiinteä hinta kotisivuprojektille ja teemme tästä kirjallisen sopimuksen. Tällä varmistamme toimintamme läpinäkyvyyden eikä teidän tarvitse huolehtia yllätyslaskuista. 

Olemme kuitenkin paketoineet asiakkaidemme tarpeiden perusteella yleisimmät ratkaisut selkeiksi, valmiiksi hinnoitelluiksi paketeiksi. Tutustu kotisivupaketteihin alta ja tee tilaus helposti sivustollamme.

Kotisivupaketit.

S

Näyttävä One-pager sivusto esimerkiksi pienyrityksen kotisivuksi tai laskeutumissivuksi. Toimitus jopa yhdessä päivässä!
990 Alkaen 165 € / erä
  • Uniikin ulkoasun suunnittelu ja sivuston toteutus WordPressillä
  • Ylläpitopalvelut ja automaattiset päivitykset
  • Helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä
  • SSL-sertifikaatti
SUOSITUIN

M

Räätälöity verkkosivusto 1-5 alasivulla yrityksen toiminnan ja palveluiden laajempaan esittelyyn.
1490 Alkaen 248 € / erä
  • Kaikki S-kotisivupaketin ominaisuudet +
  • Alustava hakukoneoptimointi Google-näkyvyyttä varten
  • Analytiikka- ja kävijäseurantajärjestelmien asennus sivustolle
  • Digitaalisen markkinoinnin konversioseurantakoodien asennus sivustolle

Ilmainen kotisivujen suunnittelu

Tilaa ilmainen kotisivujen suunnittelu ilman sitoutumista tilaukseen. Teemme ehdotuksen sivustonne ulkoasusta ja päätät vasta sitten tilaatko sivut meiltä vai et.

Prosessi

Tilaus

Määritä sivustolle haluamasi ominaisuudet ja tilaa helposti verkosta. Maksat vasta, kun sivustosi on valmis julkaistavaksi.

Kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa tilauksesta ja kartoitamme toiveesi esimerkiksi värien ja sisällön asettelun suhteen.

Tuotanto

Toteutamme sivuston toiveidesi pohjalta ja lähetämme sivuston hyväksyttäväksi sinulle ennen julkaisua.

Aiheeseen liittyvät kirjoituksemme

Artikkelit
Kasimir Kuusela

Kotisivujen uudistus suunnitelmissa?

Onko suunnittelmissasi kotisivujen uudistus? Kotisivujen uudistus on monivaiheinen projekti, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista, vaikeaa tai aikaa vievää. Vastaan tässä kirjoituksissa yleisimpiin kotisivujen uudistukseen

Lue kirjoitus

Testaa kotisivujenne nykytila

Verkkokauppa mielessä?

Varaa maksuton WooCommercen esittely