WooCommerce verkkokauppa räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin

Tilaa ja maksa 6 kuukauden aikana sinulle sopivissa erissä!

WooCommerce verkkokaupan perustaminen

Mikäli suunnittelet verkkkokaupan perustamista on WooCommerce todennäköisesti oikea valinta verkkokaupan alustaksi. WooCommerce on avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta, jonka ansiosta WooCommerce verkkokauppa soveltuu niin yksinkertaisempaan kuin vaativampaan käyttötarkoitukseen. WooCommerce on maailman suosituimpaan sisällönhallintajärjestelmään, eli WordPressin laajennus ja samoin kuin WordPress on myös WooCommerce itsessään täysin maksuton.

WooCommerce on Suomen ja myös koko maailman suosituin verkkokauppa alusta johtuen juurikin sen lähes rajattomista mahdollisuuksista ja helposta käyttöönotosta.

Kumppanisi WooCommerce verkkokaupan perustamisessa

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat WooCommerce verkkokaupat tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Nopeimmillaan saat toimivan verkkokaupan jopa viikossa!

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut verkkokaupan perustamiseen aina graafisesta suunnittelusta verkkokaupan tekniseen toteutukseen ja myynnin kehitykseen. Tiimillämme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen kehityksestä ja olemme palvelleet satoja asiakkaita eri toimialoilta.

Varsinaiseen verkkokaupan pystytykseen liittyvien palveluiden lisäksi saat kauttamme myös kaikki muut tarvitsemasi palvelut kuten:

  • Tuotteiden valokuvaus
  • Tuotekuvausten laatiminen
  • Verkkokaupan markkinointi
  • Verkkokaupan hakukoneoptimointi
  • Integraatiot muihin järjestelmiinne
  • Verkkokaupan maksuratkaisut
  • Konversio-optimointi

WooCommerce verkkokaupan hinta

WooCommerce verkkokaupan hinta on varmasti yksi suurimmista syistä miksi WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, sillä WooCommerce itsessään on täysin maksuton ja itse pystytettynä kaupan pystytys ei oikeastaan maksa muuta kuin aikaa ja osaamista. Myös verkkokaupan juoksevat kulut esimerkiksi Magentoon tai Shopifyyn verrattuna ovat WooCommercen kohdalla minimaaliset sillä maksat oikeastaan vain ja ainoastaan sivustosi ja verkkokauppasi ylläpitoon tarvittavasta hostingista halvimmillaan vain joitain kymppejä.

On kuitenkin erittäin suositeltavaa, että WooCommerce-verkkokauppa pystytetään tähän erikoistuneen kumppanin – esimerkiksi meidän – toimestamme, jotta verkkokauppatoiminnan aloitus on sinulle ja yrityksellesi mahdollisimman sujuvaa. Riippuen verkkokaupan toiminnallisuuksista, monimutkaisuudesta ja yrityksellenne täysin räätälöitynä toteutettavista vaiheista on WooCommerce-verkkokaupan hinta yleisimmin väliltä 1500 € – 5 000 €.

Voit tilata WooCommerce-verkkokaupan pystytyksen helposti suoraan sivustollamme tästä tai mikäli tarvitset räätälöidyn verkkokaupparatkaisun tai haluat lisätietoa, jätä meille yhteydenottopyyntö tästä.

Varaa maksuton WooCommercen esittely

Mietitkö onko WooCommerce verkkokauppa oikea ratkaisu? Varaa maksuton WooCommercen esittely niin käydään yhdessä läpi WooCommercen toiminnallisuudet ja mahdollisuudet ja saat halutessasi tarjouksen verkkokaupan pystytyksestä.

CASE

Räätälöity WooCommerce-verkkokauppa tuotekohtaisten asennuspalveluiden myyntiin.

Toteutimme hiljattain räätälöidyn verkkokaupan Asennus Koski & Saloranta Oy:lle.

Haasteena myynnin viemisessä verkkokauppaan oli sujuvan tuotekohtaisten asennuspalveluiden ja muiden lisätöiden myynti verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Tämä ratkaistiin hyödyntäen virallisia WooCommerce -laajennuksia, jotka mukautettiin yrityksen tarpeisiin.

Tutustu toteuttamaamme verkkokauppaan tästä.

CASE

Räätälöity verkkokauppa ja verkkovalmennuspalvelu WooCommercella

Toteutimme asiakkaallemme räätälöidyn verkkovalmennuspalvelun WooCommercella.

Järjestelmä on täysin responsiivinen, joten saliohjelmat kulkevat helposti asiakkaan mukana.

Tutustu toteuttamaamme verkkokauppaan tästä.

CASE

WooCommerce verkkokauppa linja-automatkojen myyntiin

WooCommercen laajat kustomointimahdollisuuksien ansiosta myyt verkkokaupassa mitä tahansa. Toteutimme asiakkaallemme verkkokaupan linja-automatkojen myyntiin. Verkkokauppa mahdollistaa matkustajamäärän asetuksen ja päivämäärän valinnan helppokäyttöisestä varausnäkymästä.

Tutustu verkkokauppaan tästä.

Aiheeseen liittyvät kirjoituksemme

Artikkelit
Kasimir Kuusela

Mikä on paras verkkokauppa-alusta?

Jos olet perustamassa verkkokauppaa mietit varmasti mikä on paras verkkokauppa-alusta. Verkkokauppa-alustan valinta on verkkokaupan perustamisen yksi tärkeimpiä päätöksiä, johon vaikuttaa moni tekijä, kuten verkkokauppa-alustalta vaadittavat

Lue kirjoitus

Verkkokauppa mielessä?

Varaa maksuton WooCommercen esittely