WooCommerce verkkokauppa räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin

Asiakkaanamme saat:

 • Verkkokaupan 100 % tyytyväisyystakuulla
 • Kattavan ja kohdennetun näkyvyyden hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa
 • Enemmän myyntiä verkosta

1. Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa suoraan aika kartoituskeskustelulle.

2. Tutustutaan

Kartoitamme toiveenne ja tutustumme yrityksenne toimintaan, jotta voimme tehdä osuvan ehdotuksen.

3. Hyväksy

Hyväksy tarjouksemme (tai älä). Kunhan et jätä meitä epätietoisuuteen.

4. Suunnittelu & toteutus

Maltathan hetken, kun työstämme tilaamanne verkkokaupan julkaisukuntoon.

5. Viimeistely
& Julkaisu

Julkaisemme verkkokaupan, kun olet tyytyväinen työhömme.

6. Maksa lasku

Toivomme saavamme palkkion tehdystä työstä tilillemme eräpäivänä.

WooCommerce verkkokaupan perustaminen

Mikäli suunnittelet verkkkokaupan perustamista on WooCommerce todennäköisesti oikea valinta verkkokaupan alustaksi. WooCommerce on avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta, jonka ansiosta WooCommerce verkkokauppa soveltuu niin yksinkertaisempaan kuin vaativampaan käyttötarkoitukseen. WooCommerce on maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän, eli WordPressin laajennus ja samoin kuin WordPress on myös WooCommerce itsessään täysin maksuton.

WooCommerce on Suomen ja myös koko maailman suosituin verkkokauppa-alusta johtuen edullisista käyttöönotto- ja ylläpitokustannuksesta, rajattomista mahdollisuuksista ja helposta käyttöönotosta. WooCommerce verkkokaupan perustaminen tapahtuu osaavan kumppanin kanssa nopeasti ja edullisesti. Jopa alle viikossa.

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen verkkokaupan perustamisesta? Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai varaa maksuton WooCommercen esittely niin kerromme miten WooCommerce verkkokauppa soveltuu juuri teidän tarpeisiinne. Saat samalla tiedon mahdollisesti tarvittavista laajennuksista sekä hinta-arvion verkkokaupan perustamisesta.

Mitä  verkkokaupan perustaminen vaatii sinulta

Verkkokaupan perustaminen ei oikeastaan vaadi sinulta muuta kuin, että yritykselläsi on tuote tai palvelu, jota haluat myydä verkkokaupassa. Tarjoamme verkkokaupan perustamisen avaimet käteen palveluna sisältäen myös tarvittaessa tuotteiden lisäyksen kauppaan sekä kaikkien verkkomyynnin ohella tarvittavien palveluiden käyttöönottoon asti, mutta yleensä asiakkaamme hoitaa seuraavat työvaiheet.

Tuotteiden lisäys verkkokauppaan

Tuotteiden lisäys verkkokauppaan on erittäin helppoa ja manuaalisestikin lisättynä vie vain noin minuutin per tuote. Mikäli tuotteet ovat tällä hetkellä kassajärjestelmässä tai muussa tuoterekisterissä voidaan tuotteet lisätä verkkokauppaan helposti taulukkotiedostona.

Toimituksien järjestely

Verkkokauppa integroituu saumattomasti logistiikan järjestelmiin, jolloin tilausten käsittelyaika lyhenee ja virheiden määrä pienenee huomattavasti. Autamme mielellämme sopivan logistiikkakumppanin valinnassa.

Maksuvälittäjän valinta

Voit tehdä maksuvälityssopimuksen haluamasi palveluntuottajan kanssa ja yhdistämme heidän palvelunsa verkkokauppaanne. Tarvittaessa suosittelemme sopivaa maksuvälittäjää ja autamme myös sopimuksen teossa.

WooCommerce verkkokaupan hinta

WooCommerce verkkokaupan hinta on varmasti yksi suurimmista syistä miksi WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, sillä WooCommerce itsessään on täysin maksuton ja itse pystytettynä kaupan pystytys ei oikeastaan maksa muuta kuin aikaa ja osaamista. Myös verkkokaupan juoksevat kulut esimerkiksi Magentoon tai Shopifyyn verrattuna ovat WooCommercen kohdalla minimaaliset sillä maksat oikeastaan vain ja ainoastaan sivustosi ja verkkokauppasi ylläpitoon tarvittavasta hostingista halvimmillaan vain joitain kymppejä vuodessa.

On kuitenkin erittäin suositeltavaa, että WooCommerce-verkkokauppa pystytetään tähän erikoistuneen kumppanin – esimerkiksi meidän – toimestamme, jotta verkkokauppatoiminnan aloitus on sinulle ja yrityksellesi mahdollisimman sujuvaa. Riippuen verkkokaupan toiminnallisuuksista, monimutkaisuudesta ja yrityksellenne täysin räätälöitynä toteutettavista vaiheista on WooCommerce-verkkokaupan hinta yleisimmin väliltä 1999 € – 5 000 €.

Voit tilata WooCommerce-verkkokaupan pystytyksen helposti suoraan sivustollamme tästä tai mikäli tarvitset räätälöidyn verkkokaupparatkaisun tai haluat lisätietoa, jätä meille yhteydenottopyyntö tästä.

Startti

WooCommerce verkkokauppa toimintaan viikossa

Edullisin ja nopein tapa on WooCommerce verkkokaupan perustamiseen.

 • Suosittelemme toimintaanne sopivaa ulkoasua
 • Ulkoasu ja sisältö mukautetaan toiveidenne mukaiseksi
 • Mobiiliystävällinen
 • Toimintavalmis kauppa alle viikossa
 • Perustamiskustannukset alkaen 1999 €

Räätälöity

WooCommerce verkkokauppa räätälöidyllä ulkoasulla

Olemme erikoistuneet täysin kustomoitujen ratkaisujen toteutukseen. Saat meiltä WooCommerce verkkokaupan kustomoidulla ulkoasulla avaimet käteen palveluna:

 • Uniikki, täysin yrityksellenne räätälöity ilme ja ulkoasu
 • Mobiiliystävällinen
 • Toimintavalmis kauppa 3-4 viikossa
 • Perustamiskustannukset alkaen 3490 €

Perusta WooCommerce verkkokauppa kanssamme

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat WooCommerce verkkokaupat tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Nopeimmillaan saat toimivan verkkokaupan jopa viikossa! Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut verkkokaupan perustamiseen aina graafisesta suunnittelusta verkkokaupan tekniseen toteutukseen ja myynnin kehitykseen. Tiimillämme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen kehityksestä ja olemme palvelleet satoja asiakkaita eri toimialoilta.

Varsinaiseen verkkokaupan perustamiseen liittyvien palveluiden lisäksi saat kauttamme myös kaikki muut tarvitsemasi palvelut kuten:

 • Tuotteiden valokuvaus
 • Tuotekuvausten laatiminen
 • Verkkokaupan markkinointi
 • Verkkokaupan hakukoneoptimointi
 • Integraatiot muihin järjestelmiinne
 • Verkkokaupan maksuratkaisut
 • Konversio-optimointi

Verkkokaupan maksutavat

WooCommerce integroituu saumattomasti suosituimpien maksupalvelutarjoajien, kuten OP:n Checkout Finland, Klarna, Paytrail ja Bamboran kanssa, jotka kaikki tarjoavat näppäränä kokonaisuutena kaikki suosituimmat verkkokaupan maksutavat.

Maksuvälittäjän ja maksutapojen valintaan vaikuttaa ensisijaisesti tuleeko verkkokauppasi toimimaan vain Suomessa vai myös muissa maissa. Siinä missä suomalaiset suosivat maksua verkkopankeissa on muissa maissa maksu luottokorteilla merkittävästi yleisempää.

Mikäli tarvitset apua sopivan maksuvälittäjän valintaan tai haluat lisätietoa jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa aika WooCommercen esittelyyn.

Varaa maksuton WooCommercen esittely

Mietitkö onko WooCommerce verkkokaupan perustaminen oikea ratkaisu? Varaa maksuton WooCommercen esittely niin käydään yhdessä läpi WooCommercen toiminnallisuudet ja mahdollisuudet ja saat samalla tarjouksen verkkokaupan pystytyksestä.

WooCommerce vai Shopify?

Mikäli olet perehtynyt saatavilla oleviin alustoihin olet todennäköisesti törmännyt Shopifyyn tai se on ainakin nimeltään tuttu ja nyt saatat jopa miettiä kannattaako verkkokaupan alustaksi valita WooCommerce vai Shopify. Shopify on kuukausi- ja myyntiprovisiohinnoittelulla toimiva verkkokauppapalvelu, jolla saat yksinkertaisen verkkokaupan käyttöön kohtalaisen nopeallakin aikataululla. Käyttöönottoprosessi on jokseenkin saman tyyppinen kuin WooCommercen kohdalla, eli kaupalle suunnitellaan ulkoasu ja se toteutetaan joko sopivalla teemalla, ulkoasurakentajalla tai koodaamalla runko alusta lähtien.

Kaupan perustamiskustannukset ovat molemmissa tapauksissa kutakuinkin identtiset: mikäli teet suunnitelman ja hoidat työt itse et maksa käyttöönotosta mitään ja mikäli tilaat suunnittelun ja toteutuksen siihen erikoistuneelta tekijältä maksat pystytyksestä ~1 000-10 000 €.

Shopifyn kanssa suurin kustannus on itseasiassa myyntiprovisio, jonka he veloittavat verkkokaupan myynnistä ja se huomioiden Shopify verkkokauppa tulee yrityksellesi merkittävästi kalliimmaksi kuin WooCommerce verkkokauppa. Alla laskelma havainnollistamaan kustannuksia kolmen vuoden jaksolla, kun verkkokaupan myynti on 100 000 € vuodessa:

Shopify

Verkkokaupan myynti: 100 000 € / vuosi

Kiinteät ylläpitokulut: 318.36 € / vuosi + mahdolliset maksulliset laajennukset

Myyntiprovisio: 2 % = 2000 € / vuosi

Maksuvälityskulut (Checkout Finland): 2 % = 2000 € / vuosi

Shopifyn ylläpitokulut yhteensä 12 954,48 € / 3 vuotta

WooCommerce

Verkkokaupan myynti: 100 000 € / vuosi

ylläpitokulut: 0 € / vuosi + mahdolliset maksulliset laajennukset + webhotelli ~199 € / vuosi

Maksuvälityskulut (Checkout Finland): 2 % = 2000 € / vuosi

WooCommercen ylläpitokulut yhteensä 6 597 € / 3 vuotta

 

Perustamalla verkkokaupan WooCommercella säästät siis jo hyvin kohtuullisellakin myynnillä tuhansia euroja vuodessa verrattuna Shopifyyn. Haluatko kuulla lisää syitä valita WooCommerce ennemmin kuin Shopify? Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa aika WooCommercen esittelylle.

CASE

Räätälöity WooCommerce-verkkokauppa tuotekohtaisten asennuspalveluiden myyntiin.

Toteutimme hiljattain räätälöidyn verkkokaupan Asennus Koski & Saloranta Oy:lle.

Haasteena myynnin viemisessä verkkokauppaan oli sujuvan tuotekohtaisten asennuspalveluiden ja muiden lisätöiden myynti verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Tämä ratkaistiin hyödyntäen virallisia WooCommerce -laajennuksia, jotka mukautettiin yrityksen tarpeisiin.

Tutustu toteuttamaamme verkkokauppaan tästä.

CA
SE

Räätälöity verkkokauppa ja verkkovalmennuspalvelu WooCommercella

Toteutimme asiakkaallemme räätälöidyn verkkovalmennuspalvelun WooCommercella.

Järjestelmä on täysin responsiivinen, joten saliohjelmat kulkevat helposti asiakkaan mukana.

Tutustu toteuttamaamme verkkokauppaan tästä.

CASE

WooCommerce verkkokauppa linja-automatkojen myyntiin

WooCommercen laajat kustomointimahdollisuuksien ansiosta myyt verkkokaupassa mitä tahansa. Toteutimme asiakkaallemme verkkokaupan linja-automatkojen myyntiin. Verkkokauppa mahdollistaa matkustajamäärän asetuksen ja päivämäärän valinnan helppokäyttöisestä varausnäkymästä.

Tutustu verkkokauppaan tästä.

Aiheeseen liittyvät kirjoituksemme