Artikkelit

Verkkokaupan perustaminen mielessä? Lue tämä!

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen on nykyään helpompaa, kuin koskaan. Hyvän ja tulosta tuottavan verkkokaupan perustaminen kuitenkaan ei tapahdu yhdessä yössä, päivässä, viikossa eikä edes kuukaudessa vaan verkkokaupan perustaminen ja toteutus on pitkäkestoinen projekti, joka vaatii testausta, hiontaa ja ymmärrystä sen päälle miksi tulosta ei tule sekä sen päälle miksi sitä tulee.

Miksi perustaa verkkokauppa?

Parhaimmillaan verkkokaupan perustaminen on ensiaskel kohti automatisoitua liiketoimintaa. Verkkokauppa myy, kun sinä nukut!

Verkkokauppa on tehokas tapa palvella asiakkaita paikallisesti, valtakunnallisesti tai jopa maailman laajuisesti ja tuo tuotteesi käytännössä kaikkien sitä tarvitsevien saataville. Verkkokauppa ei myöskään automaattisesti tarkoita pelkkää tuotteiden myyntiä verkossa vaan hyvin suunnitellun ja toteutetun verkkokaupan kautta pystytään myymään myös laajempia tuotekokonaisuuksia ja palveluita.

Olemme toteuttaneet ratkaisuja verkkomyyntiin useille eri aloille ja tuotteille aina perinteisemmästä vähittäismyyntiverkkokaupasta monimutkaisempiin rakennuspalveluihin ja moduulieihin asti.

Klikkaa ja tutustu eCom Launch -palvelumalliimme tästä!

Mitä huomioida verkkokauppaa perustettaessa?

Verkkokaupan perustaminen on kuitenkin prosessi, jossa on otettava hyvin monta asiaa huomioon ja jos luet tätä kirjoitusta on melko varmasti verkkokaupan perustamisessa oikea vaihtoehto ulkoistaa se asiantuntijalle – vaikka meille.

Tutustu eCom Launch -palvelumalliimme tästä.

Jopa ulkoistettaessa huomioi kuitenkin palveluntarjoajan aiemmat työt, alusta jolle kauppa toteutetaan sekä muut palvelut, joita kumppaniehdokas pystyy sinulle tarjoamaan verkkokaupan myynnin tueksi.

Kun pyydät referenssejä, pyydä nähdä myös myyntituloksia. Verkkokaupan näyttävä graafinen suunnittelu ei välttämättä tarkoita, että verkkokauppa tuottaisi tulosta.

Verkkokaupan perustaminen oikealle alustalle on erittäin tärkeää. Verkkokauppa on kuitenkin osana päivittäistä työskentelyäsi, joten verkkokauppajärjestelmän käyttö täytyy olla helppoa ja sujuvaa.

Tärkeänä osana verkkokaupan kehitystä on markkinointi ja erityisesti digitaalinen markkinointi. Varmista, että verkkokaupan toteuttaja pystyy myös huolehtimaan siitä, että tuotteesi saadaan oikean yleisön silmien eteen, heidät tuodaan kauppaan ja ohjataan ostopäätökseen.

Kuinka paljon verkkokaupan perustaminen maksaa?

Verkkokaupan perustaminen on projekti, jossa täytyy ottaa huomioon useita eri tekijöitä, jotka vaikuttavat verkkokaupan kokonaiskustannuksiin. Suurimman osan kustannuksista kuitenkin todennäköisesti muodostaa verkkokaupan tekninen toteutus, johon sisältyy varsinaisten verkkokaupan toimintojen kehitys.

Verkkokaupan hintaan vaikuttaa esimerkiksi mahdolliset integraatiotarpeet kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa. Jos verkkokauppa täytyy integroida esimerkiksi taloushallinto-, toiminnanohjaus- tai logistiikkajärjestelmien kanssa tuo se melko varmasti lisäkustannuksia.

Juuri siitä syystä, että verkkokaupan perustamisessa on niin monta huomioon otettavaa asiaa olemme kehittäneet täysin uudenlaisen palvelumallin verkkokauppatoiminnan aloitukseen ja kehitykseen, jossa saat kaikki perustamiseen tarvitsemanne palvelut aina verkkokaupan graafisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen asti yhdellä sopimuksella ja yhdellä kiinteällä – kaikille samalla hinnalla.

eCom Launch -palvelumallissamme sitoudumme myös verkkokauppanne jatkokehitykseen sillä verkkokaupan ylläpitokustannukset pohjautuvat täysin tulokseen, eli verkkokaupan myyntiin! Klikkaa alla olevaa painiketta ja katso palvelun esittelyvideo ja hinnasto.