Räätälöity ja näyttävä WooCommerce-verkkokauppa yrityksellesi.
Aloita jättämällä meille yhteydenottopyyntö.

3. Syytä valita WooCommerce

1. Äärimmäisen räätälöitävissä täyttämään niin pienemmän kuin suuremmankin verkkoliiketoiminnan tarpeet.

2. Lähes kolmasosa kaikista maailman verkkokaupoista on toteutettu WooCommercella!

3. WooCommercen perustoiminnallisuudet, jotka riittävät lähes kaikkien verkkokauppojen toteutukseen ovat täysin ilmaiset.

Näin prosessimme toimii

1. Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa maksuton kartoitussoitto. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme tarpeenne verkkokaupan suhteen.

2. Laadimme yksityiskohtaisen ehdotuksen verkkokaupan toiminnoista sekä luonnoksen verkkokaupan ulkoasusta – maksutta ja ilman sitoutumista tilaukseen!

3. Hoidamme verkkokaupan suunnittelun ja toteutuksen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!

Ilmainen verkkokauppa WooCommercen avulla

Mikäli suunnittelmissa on ilmainen verkkokauppa on WooCommerce ehdottomasti paras valinta! WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa plugin, eli lisäosa maailman suosituimpaan – myöskin ilmaiseen – verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmään, eli WordPressiin.

Etenkin verkkokaupan alkutaipaleella, kun myynti ei vielä välttämättä vielä saavuta toivottuja tuloksia saattaa toiminta tyssätä mahdollisiin verkkokauppajärjestelmien korkeisiin lisenssimaksuihin. Mitä alhaisempiin maksuihin pystyt alussa sitoutumaan, sitä parempi.

Tämä antaa sinulle tilaa kehittää toimintaasi rauhassa ilman, että maksat jatkuvasti järjesetelmästä, josta et vielä saa täyttä hyötyä irti.

Onko WooCommerce oikeasti täysin ilmainen verkkokauppa?

Ihmettelet varmasti, että onko WooCommerce oikeasti täysin ilmainen verkkokauppa ja miksi olisi? Fakta on se, että WooCommerce on täysin ilmainen ja voit tämän tarkistaa halutessasi myös WooCommercen virallisilta sivuilta täältä.

Perustaessasi verkkokauppaa on kuitenkin enemmän kuin suositeltavaa käyttää apuna ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet verkkokauppatoimintaan ja verkkokauppojen toteutukseen. Vaikka WooCommerce onkin yksi maailman kehittyneimmistä verkkokauppamoottoreista kuluu sen käytön opettelussa paljon aikaa etenkin jos olet vasta aloittelemassa verkkokauppatoimintaa.

Myöskään pelkkä WooCommercen käyttöönotto, verkkokaupan perustaminen ja käytön opettelu ei nykyajan kovassa kilpailussa riitä vaan saadaksesi verkkokauppasi menestymään täytyy ottaa huomioon myös seuraavat asiat:

Verkkokaupan ulkoasun suunnittelu on erittäin tärkeää, sillä mikäli verkkokauppasi ei anna vakuuttavaa ensivaikutelmaa ei asiakas tule viihtymään kaupassasi saati ostamaan mitään. WooCommerce mahdollistaa visuaalisesti erittäin näyttävän verkkokaupan toteutuksen, mutta se ei tapahdu automaattisesti. Vaikka sinulla olisikin selkä visio verkkokaupan ulkoasusta, jonka osaat jopa havainnollistaa tarvitset todennäköisesti ammattilaisen apua, jolla visiosi muutetaan todellisuudeksi.

Verkkokaupan toiminnallisuudet, kuten integraatiot todennäköisesti tarvitsemiisi järjestelmiin eivät aina ole aivan suoraviivaiset toteuttaa. Etenkin jos niihin ei löydy valmiita lisäosia. Verkkokauppatoiminnassa on kuitenkin useita jopa pakollisia ulkopuolisia järjestelmia, joiden kanssa verkkokauppa täytyy saada pelaamaan yhteen varmistaaksesi sujuvan käytön ja hyvän asiakaskokemuksen. Näitä ovat esimerkiksi integraatio logistiikkakumppaninne järjestelmiin tilausseurannan toteuttamiseksi ja toimitusprosessin sujuvoittamiseksi, toimintaanne sopivan maksuvälittäjän valinta ja käyttöönotto verkkokauppaan.

Verkkokaupan markkinointi ja myynnin edistäminen on oikeastaan tärkein osa verkkokauppatoimintaa. Jos verkkokauppaasi ei saada tuotu kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneet ostamaan tuotteesi ei verkkokauppasi tule menestymään. Neuvomme mielellämme miten esimerkiksi tuot verkkokauppasi tehokkaasti esille Googlessa, sosiaalisessa mediassa, miten käytät sähköpostimarkkinointia oikein verkkokaupan myynnin kasvattamisessa ja miten varmistamme, että mahdollisimman suuri osa verkkokaupan vierailijoista päätyy tekemään tilauksen.

Haluatko luonnoksen verkkokaupastasi? Varaa maksuton kartoitussoitto!

Miksi verkkokaupan perustaminen WooCommercella kanssamme kannattaa?

Vaikka WooCommerce-verkkokauppa oikein toteutettuna on ehkä jopa maailman helppokäyttöisin sinulle verkkokauppiaana kannattaa verkkokaupan perustaminen hoitaa yhteistyössä ammattilaisten, kuten KuuselaMedian kanssa. Tässä muutama syy perustaa verkkokauppa kanssamme:

Sujuvampi verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen vaatii useita päätöksiä esimerkiksi verkkokaupan maksutapojen, logistiikkaprosessien, tilaus- ja asiakaspalveluprosessien sekä verkkokaupan myynnin tehostamiseen sekä markkinointiin käytettävien ratkaisujen osalta – mainitaksemme muutamia.

Älä hidasta verkkokaupan aloitusta ja siten riskeeraa koko yritystoimintasi kannattavuutta tekemällä vääriä ratkaisuja, sillä me olemme tehneet jo nuo väärät ratkaisut puolestasi ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei.

Verkkokauppasi toimii vielä vuosien päästä

Tämä saattaa kuulostaa erikoiselta argumentilta, sillä verkkokaupan toimivuushan on kiinni myynnistä, ylläpidosta ja hostingpalveluiden toimivuudesta, vai mitä?

Totta, mutta jos teet vääriä ratkaisuja esimerkiksi valitsemalla valmiin WordPress -teeman verkkokaupalle, jonka ylläpito ja kehitys lakkaa teeman kehittäjän puolelta (tätä muuten tapahtuu enemmän kuin uskoisitkaan) samalla, kun WooCommerce jatkaa kehitystään käy muutaman tai jopa yhden ratkaisevan päivityksen jälkeen niin, että sivutoasi varten valitsemasi näyttävä ja helposti käyttöönotettava teema ei olekaan enää yhteensopiva WooCommercen kanssa, joka pahimmassa tapauksessa aiheuttaa sen, että verkkokauppasi ei toimi lainkaan.

Sama koskee myös WordPress lisäosia, eli plugineita. Valitsemalla jonkin valmiin lisäosan hoitamaan jonkun verkkokaupan toiminnallisuuksista riskeeraat verkkokaupan toimivuuden tulevaisuudessa, sillä vaikka tuo lisäosa nyt olisikin yhteensopiva teemasi sekä WooCommercen kanssa tilanne ei välttämättä ole tämä vuoden tai edes kuukauden päästä.

Me toteutamme tarpeen mukaan WordPress-teemat sekä verkkokaupan toiminnallisuudet räätälöitynä tarpeeseesi ja näin varmistamme, että verkkokaupasta tulee juuri sellainen kuin haluatte ja turvataan verkkokaupan toiminnallisuus vuosien päähän.

Kasvamme verkkokauppasi mukana

Olemme erittäin pienyrittäjä-ystävällinen niin toiminnaltamme kuin hinnoiltamme. Räätälöimme ratkaisumme tarpeidenne sekä budjetinne mukaan ja kanssamme voit perustaa WooCommerce-verkkokaupan kuormittamatta yritystäsi valtavilla maksuilla, mutta kuitenkin varautua siihen, että olemme käytettävissäsi kehittämään verkkokauppatoimintaanne myös perustamisen jälkeen.

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä? Varaa maksuton kartoitussoitto!

Usein kysyttyä

Vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin verkkokaupan perustamisesta.

Kuinka paljon verkkokaupan perustaminen maksaa?

Jos suunnittelet verkkokaupan perustamista mietit varmasti mitä verkkokaupan perustaminen maksaa. Kuten yllä todettua: verkkokaupan perustaminen WooCommercella ei aiheuta kuluja itse verkkokauppa-alustan käyttöönotosta tai ylläpidosta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että verkkokaupan perustaminen käyttäen WooCommercea moottorina olisi ilmaista. Verkkokaupan perustaminen vaatii mm. ulkoasun suunnittelun sekä yleensä ainakin jonkin verran teknistä osaamista, joista luonnollisesti syntyy jonkin verran kuluja.

Todettakoon kuitenkin, että verkkokaupan perustaminen WooCommercella, jolloin saatat selvitä jopa pelkällä verkkokaupan graafisen suunnittelun hinnalla tulee merkittävästi edullisemmaksi, kuin jos ostat täysin räätälöidyn ratkaisun, jossa palkkaat ensin graafisen suunnittelijan ja sitten kehittäjän toteuttamaan tuon suunnitelman sekä muut verkkokaupan toiminnallisuudet. 

Kuinka kauan verkkokaupan perustaminen kestää?

Riippuen hieman verkkokauppaprojektin laajuudesta sekä muista verkkokaupan perustamiseen sekä yleisesti liiketoimintasi muihin prosesseihin liittyvistä vaiheista voidaan sanoa, että verkkokaupan perustaminen voi viedä mitä tahansa muutaman viikon ja puolen vuoden väliltä.

Tilanteessa, jossa yrityksellä on jonkin näköinen suunnitelma logistiikan hoitamiseksi ja kuva- ja tekstimateriaali valmiina verkkokauppaa varten saattaa verkkokaupan perustaminen onnistua alle kuukaudessa, mutta projekti, joka vaatii esimerkiksi tuotteiden valokuvauksen, tuotekuvauksien laatimisen ja logistiikan kartoituksen ja järjestämisen voi projektiin upota useampikin kuukausi.

Mitä kuluja verkkokaupan ylläpidosta aiheutuu?

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella on siitä loistava ratkaisu, että itse verkkokauppajärjestelmästä ei synny ylläpitokuluja.  Tarvitset kuitenkin verkkokaupan ylläpitoa varten webhotellin, eli palvelimen, jolla verkkokauppaa ylläpidetään. Itse sinun ei kuitenkaan tarvitse konesalia ruveta pystyttämään vaan saat WooCommerce-verkkokauppojen ylläpitoon räätälöidyt hostingratkaisut suoraan meiltä tai halutessasi voit kilpailuttaa hostingpalvelun tuottajan itse.

Verkkokaupan toiminnoista kuten toimituksista sekä maksuvälityksistä peritään yleensä tapahtumakohtaiset maksut, jotka määräytyvät valittavien logistiikka- ja maksuvälityskumppanien hinnastojen perusteella.

Miltä verkkokauppa tulee näyttämään?

Verkkokaupan ulkoasu on erittäin tärkeää ja mietitkin varmasti miltä verkkokauppa tulee näyttämään ja miten voit varmistua, että saat sinua miellyttävän näköisen verkkokaupan jos jätät verkkokaupan suunnittelun ja toteutuksen jonkun ulkopuolisen hoidettavaksi.

Ennen tilausta käymme kanssasi läpi ideoitamme siitä miltä verkkokauppasi tulee meidän toteuttamanamme näyttämään ja näet konkreettisia esimerkkejä siitä miltä verkkokauppasi näyttää eri laitteilla ja varmistut tällä siitä, että me olemme oikea kumppani yrityksesi verkkokaupan perustamiseen.

Haluatko lisätietoa WooCommercesta tai verkkokaupan perustamisesta?
Ota meihin yhteyttä!