Digitaalinen markkinointi tavoittaa asiakkaasi

Katso valmiiksi hinnoitellut ratkaisut

Digitaalisen markkinoinnin aloituspaketit

S

Hallinnointi Googlessa tai Facebookissa ja Instagramissa.
180 / KK
  • Yhden (1) mainostilin avaus tai liittäminen hallintaamme
  • Kampanjoiden, mainosryhmien ja mainosten suunnittelu max. 3 palvelulle
  • Kuukausittainen raportointi
  • Konversioseurannan asennus (max. 1 seurattava tavoite)
  • Mainosten päivitys max. 1 kertaa / kk

M

Hallinnointi Googlessa, Facebookissa ja Instagramissa.
360 / KK
  • Kahden (2) mainostilin avaus tai liittäminen hallintaamme
  • Kampanjoiden, mainosryhmien ja mainosten suunnittelu max. 5 palvelulle
  • Viikottainen raportointi
  • Konversioseurannan asennus (max. 3 seurattavaa tavoitetta)
  • Mainosten päivitys max. 2 kertaa / kk

Miksi digitaalinen markkinointi kannattaa?

Digitaalinen markkinointi tavoittaa tehokkaasti yrityksesi potentiaaliset asiakkaat ja ohjaa heidät yrityksesi maksavaksi asiakkaaksi. Antamalla meidän vastata yrityksesi digitaalisesta markkinoinnista säästät aikaa ja rahaa sekä saat mainoseuroillesi parhaan vastineen.

Työskentelemme useiden asiakkaiden kanssa, useilta eri toimialoilta ja pystymme varmasti laatimaan myös sinun yrityksesi toimintaan sopivan paletin nykyajan tehokkaimmista digimarkkinointialustoista. Suunnittelemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen digimarkkinointistrategian koostuen eri kanavista ja alustoista. Tämä mahdollistaa erittäin kattavan näkyvyyden yrityksellesi ja asiakkaidesi tavoittamisen siellä missä he liikkuvat verkossa.

Tavoitteemme on luoda kestäviä suhteita asiakkaidemme kanssa, jotka tuovat tulosta molemmille osapuolille.

Digitaalisen markkinoinnin palvelut

Digitaalinen markkinointi kannattaa toteuttaa kokonaisvaltaisesti useissa eri kanavissa. Kauttamme saat tehokkaat digitaalisen markkinoinnin kampanjat kaikkiin nykyajan tehokkaimpiin digitaalisen markkinoinnin kanaviin, kuten käytetyimpiin hakukoneisiin sekä suosituimpiin sosiaalisen median kanaviin.

Digitaalisen markkinoinnin hinta

Digitaalisen markkinoinnin hinta muodostuu mainonnan ostamiseen käytettävästä mainoskulujen osuudesta sekä markkinoinnin hallinnointipalkkiosta. Digitaalisen markkinoinnin hienous verrattuna perinteisiin markkinointikanaviin on sen joustavuudessa myös kustannusten suhteen, eli digitaalisen markkinoinnin hinta on oikeastaan juuri sen verran kuin sinulle sopii. Alkuun pääset jopa muutamien kymppien kokeilulla.

Helpoin tapa aloittaa digitaalinen markkinointi ilman, että joudut käyttämään omaa aikaasi eri alustojen toimintoihin perehtymiseen on tilata digitaalisen markkinoinnin aloituskampanja verkkokaupastamme. Klikkaa alla olevaa painiketta ja määritä aloituskampanjan tavoitteet ja käytettävät kanavat.