Yrityksen perustaminen: Nämä 3 vinkkiä varmistavat onnistumisesi!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Oletko perustamassa uutta yritystä?

Yrityksen perustaminen on jännittävä ja uusi asia. Mielessäsi pyörii varmasti paljon kysymyksiä ja haluat, että uusi yrityksesi lähtee hyvin käyntiin. KuuselaMedia tekee yhteistyötä sekä suurien useiden miljoonien liikevaihdolla toimivien yritysten sekä aivan hiljattain perustettujen yhden miehen tai naisen yritysten kanssa.

Näillä ohjeilla varmistat uuden yrityksesi menestyksen!

 

1. Erotu joukosta ja herätä huomiota!

Suomessa on n. 300 000 yritystä ja vaikka näistä ei monikaan toimi kanssasi samalla alalla ja samalla alueella löytyy lähistöltäsi varmasti yrityksiä, jotka kilpailevat kanssasi samasta asiakasryhmästä. Mikäli yrityksesi ei erotu muista yrityksistä edukseen todennäköisesti asiakkaat virtaavat jatkossakin kilpailijoillesi, jossa he ovat tottuneet käymään jo ennen yrityksesi perustamista.

Mikäli kuitenkin olet löytänyt niin uniikin toimialan, että Suomesta ei löydy yrityksellesi kilpailijoita on vähintään yhtä tärkeää herättää huomiota sillä todennäköisesti kukaan ei tiedä yrityksestäsi tai osaa etsiä tarjoamiasi palveluita saati sitten ajatella automaattisesti sinun yritystäsi kun on tarjoamiesi palveluiden tarpeessa.

Haluaisitko, että potentiaaliset asiakkaat tuntevat yrityksesi siitä päivästä lähtien, kun se on perustettu?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin laadimme veloituksetta strategian, jolla onnistut!

 

2. Aseta yritystoiminnallesi selkeät tavoitteet.

Missä olet nyt?

Mihin haluat päästä ja missä ajassa?

Liikeideaasi miettiessäsi olet varmasti tehnyt laskelmia mahdollisesta liikevaihdosta ja tuloksesta. Jotta oikeasti saavutat nämä tulokset täytyy sinun tehdä tarvittavat järjestelyt, jotta saavutat tavoitteesi. Me haluamme olla auttamassa yritystäsi saavuttamassa tavoitteesi!

Olemme erikoistuneet digitaalisiin asiakashankinnan palveluihin ja olemme toteuttaneet loistavalla menestyksellä asiakashankinnan palveluita yli 500 yritykselle käytännössä jokaisesta toimialasta.

Ota yhteyttä ja kerro mitä haluat. Me suunnittelemme puolestasi veloituksetta strategian, jolla onnistut!

 

3. Älä tyydy vähempään, kuin yrityksesi potentiaali on.

Olipa toimialasi mikä tahansa tulet lähes jatkuvasti tarvitsemaan uusia asiakkaita. Yleinen virhe, jonka yritykset tekevät on se, että saavutettuaan tietyn tason, asiakasmäärän, liikevaihdon tai päivämyynnin lopetetaan ponnistelu kasvun suhteen.

Kuten varmasti olet huomannut aiemminkin jossain yhteydessä, että jonkin asian saavuttaminen on sinänsä helppoa, mutta sen säilyttäminen on asia erikseen. Pystyt varmasti saavuttamaan tietyn tason jo olemassa olevien kontaktiesi kautta, mutta entä sen jälkeen? Miten saat pidettyä yrityksesi kasvussa kovassa kilpailutilanteessa?

KuuselaMedia on digimainostoimisto, joka on yrityksesi tukena niin sanotusti sekä myötä, että vastoin käymisissä. Asiakashankinta palvelut, joita yrityksellesi toteutamme räätälöidään tarpeesi ja muuttuvien tilanteidenne mukaan. Autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteesi sekä kasvamaan omalla alueellasi “monopoli” asemaan.

 

Muutaman yrityksen kokemuksia palveluistamme.

“KuuselaMedian toteuttama palvelu kasvatti kahvilani asiakasmäärän kaksinkertaiseksi!”

-Kahvilayrittäjä Raisiosta

 

“Tilaamani palvelu toi yritykselleni niin paljon asiakkaita, että olen joutunut ohjaamaan osan kollegoilleni. Olen suositellut KuuselaMediaa myös heille!”

-Koulutettu Hieroja Turusta”

 

“Olen saanut niin paljon yhteydenottoja, että kalenterini on aivan täynnä. Joudun nyt myymään eioota!”

-Catering yrittäjä Lappeenrannasta

 

Haluatko kuulla lisää asiakkaidemme kokemuksia? Ota yhteyttä!

Kuusela
Kuusela

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä