Yrityksen lisääminen Google Maps karttapalveluun

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Yrityksen lisääminen Google Maps karttapalveluun

Onko yrityksesi lisätty Google Maps karttapalveluun ja vahvistettu Googlen tietokantaan? Mikäli ei ole saatat menettää paljon asiakkaita.

Myös vaikka yritykselläsi ei olisi kiinteää toimipaikkaa, jossa haluaisit asiakkaiden vierailevan kannattaa yrityksen sijainti vahvistaa.

Yrityksen tietojen vahvistaminen Google Maps karttapalveluun sekä Googlen muihin palveluihin edistää yrityksesi löytymistä Googlen hakukoneesta ja mahdollistaa asiakkaidesi yhteydenoton puhelimitse tai navigoinnin aloittamista lähimpään yrityksesi toimipaikkaan suoraan Googlen hakutuloksista yhdellä klikkauksella.

Yrityksesi tietojen vahvistaminen Googlen yritysrekisteriin tuo myös yrityksesi logon tai muun haluamasi kuvan esille Googlen hakutulosten yhteydessä, kun yritystäsi etsitään nimeltä tai tarjoamiasi palveluita etsitään alueeltasi. Tietojen vahvistaminen on tärkeää myös verkkokaupoille ja muille yrityksille, joilla ei välttämättä ole kiinteää toimipaikkaa sillä se antaa yrityksestä edustavan kuvan, kun yritystä haetaan nimeltä.

Katso esimerkki tästä.

Etkö ole varma onko yrityksesi tiedot vahvistettu oikein? Syötä yrityksesi tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja tarkistamme asian veloituksetta puolestasi!

[ninja_form id=66]

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä