YouTube-mainonta

✓ Videomainonta tuo edullisesti yrityksellesi ja tuotteillesi näkyvyyttä. Maksat vain, kun mainoksesi katsotaan kokonaan. Alkaen 0,01 € / mainoksen katselu.

✓ Äärimmäisen tarkka kohdennus esimerkiksi kiinnostuksen kohteiden, sijainnin, iän, sukupuolen ja Google hakujen perusteella.

✓ Tulokset ovat mitattavissa ja mainonnan tulosoptimointi nopeaa. Saat kuukausittain raportin mainonnan tuloksista sähköpostiisi ja suoritamme mainonnallesi jatkuvaa tulosoptimointia.

Youtube-mainonta.

YouTube-mainonta mahdollistaa asiakkaidesi tavoittamisen maailman suosituimmassa videopalvelussa. Youtube on Suomen suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin verkkosivusto. Päivittäin YouTubessa katsotaan yli neljä miljardia videota ja kuukausittain palvelussa käy yli miljardi käyttäjää.

YouTube mainonta mahdollistaa kohdistettujen videomainosten sijoittamisen YouTube videon alkuun sekä pidemmissä videoissa myös videon aikana oleviin "mainoskatkoihin" ja maksat vain, kun videomainoksesi katsotaan kokonaan tai vähintään 30 sekuntia.

Youtube-mainonta.

YouTube-mainonta mahdollistaa asiakkaidesi tavoittamisen maailman suosituimmassa videopalvelussa. Youtube on Suomen suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin verkkosivusto. Päivittäin YouTubessa katsotaan yli neljä miljardia videota ja kuukausittain palvelussa käy yli miljardi käyttäjää.

YouTube-mainonta mahdollistaa kohdistettujen videomainosten sijoittamisen YouTube videon alkuun sekä pidemmissä videoissa myös videon aikana oleviin "mainoskatkoihin" ja maksat vain, kun mainoksesi katsotaan kokonaan tai vähintään 30 sekuntia.

YouTube mainonnan kohdistus.

YouTube mainonta kohdistetaan yrityksesi kohdeyleisölle esimerkiksi heidän kiinnostuksen kohteiden, iän, sukupuolen, asuinpaikan, sijainnin, selailuun käytettävän laitteen sekä hiljattaisten Google hakujen tai vierailtujen sivustojen perusteella. YouTube mainonta on siis erittäin tarkaan kohdennettavissa.

Videomainokset voidaan kohdentaa myös retargeting kohdennuksella sivustollasi jo vierailleille käyttäjille sen perusteella mitä toimintoja he ovat sivustollasi tehneet tai jättäneet tekemättä. Mainonta voidaan siis esimerkiksi kohdistaa käyttäjille, jotka tutustuvat tuotteisiisi verkkokaupassa, mutta eivät tee tilausta tai niille, jotka tutustuvat palveluihisi, mutta eivät lähetä tarjouspyyntöä.

YouTube mainonnan hinta.

YouTube videomarkkinointi on erittäin kustannustehokas videomainonnan kanava. Maksat vain siitä, kun mainoksesi katsotaan kokonaan tai vähintään 30 sekuntia.

Videomainonta hinnoitellaan yleisimmin CPM (Cost Per Mille) periaatteella eli maksat tietyn summan tuhannesta näyttökerrasta. Pystyt myös vaikuttamaan itse tähän hintaan mikäli sinulla on rajallinen budjetti, mutta tietty tavoite koskien näyttökertojen määrää ja me autamme sinua saavuttamaan haluamasi näyttömäärän.

Saat videomainonnasta kuukausittain raportin, josta näet videomainonnan tulokset. Videomarkkinointi on myös tarkkaan seurattavissa. Google Analytics kävijäseuranta mahdollistaa sivustollesi saapuvan liikenteen seuraamisen ja käyttäytymisen anaysoinnin, jotta YouTube mainonnan budjetti voidaan käyttää parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksi kohdentamalla mainontaa yleisölle, joka todennäköisimmin suorittaa sivustollasi halutun toiminnon, kuten ottaa yhteyttä sinuun, tekee tilauksen tai jättää tarjouspyynnön.