WooCommerce verkkokaupan hinta. Paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

WooCommerce verkkokaupan hinta itsessään on pyöreät nolla euroa. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että verkkokaupan perustaminen ei maksa mitään vaan vaikka WooCommerce verkkokaupan perustaminen itsessään ei maksakaan mitään vaatii verkkokauppa toimiakseen aina vähintään verkkokaupan ylläpitoon tarvittavat palvelut sekä verkkotunnuksen.

Koska luet tätä kirjoitusta haluat varmaankin hieman kattavamman vastauksen siihen paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa ja mikä on juuri WooCommerce verkkokaupan hinta ja mitkä asiat hintaan vaikuttavat.

Mistä WooCommerce verkkokaupan hinta muodostuu?

WooCommerce verkkokaupan hinta muodostuu välttämättömistä ylläpitoon tarvittavista palveluista sekä töistä, jotka voit mahdollisuuksien ja osaamisen mukaan hoitaa itse sekä verkkokauppaan mahdollisesti tarvittavista laajennuksista.

WooCommerce verkkokaupan ylläpito

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka toimii WordPress-sisällönhallintajärjestelmän laajennuksena. Kuten WordPress- on myös WooCommerce verkkokaupan hinta itsessään 0 €, mutta tarvitset kuitenkin palvelintilan, eli webhotellin sivuston ja verkkokaupan ylläpitoon.

Edullisimmillaan saatat löytää webhotellin jopa muutamalla eurolla kuukaudessa, mutta WordPress -kotisivujen ja WooCommerce verkkokaupan ylläpitoon räätälöity laadukas webhotelli riittävällä kapasiteetilla ja tarvittavilla ominaisuuksilla maksaa yleensä 10-50 € kuukaudessa.

Riippuen palveluntuottajasta saattaa verkkokaupan ylläpitoon kuitenkin sisältyä myös paljon muuta kuin pelkkä webhotelli. Esimerkiksi tehdessäsi verkkokaupan ylläpitosopmuksen kanssamme sisältyy verkkokaupan ylläpitoon käytössä olevien lisäosien päivitykset, SSL-sertifikaatti sekä päivityksiä itse verkkokaupan sisältöön puolestanne.

WooCommerce verkkokaupan laajennukset

Lähes kaikkien verkkokauppojen toiminta voidaan ainakin aloittaa ilman maksullisia WooCommerce verkkokaupan laajennuksia, mutta jossain vaiheessa yleensä tulee tarpeen kehittää verkkokaupan toiminnallisuuksia ja siinä valmiit laajennukset ovat usein edullisin ja nopein tapa halutun toiminnallisuuden toteuttamiseksi.

Laajennuksien hinnat vaihtelevat muutamista kympeistä pariin sataan euroon per vuosi. Suurin osa laajennuksista vaatii kuitenkin käyttöönoton suhteen jonkin verran työtä, jotta laajennus mukautetaan haluttuun käyttötarkoitukseen niin asetuksiltaan kuin ulkoasultaan.

Riittävän hyvin määritelty verkkokauppaprojekti mahdollistaa osaavalta verkkokaupan tekijältä tarvittavien laajennusten käyttöönoton sisällyttämisen jo ensimmäiseen tarjoukseen, jolloin vältytään lisäkuluilta myöhemmin.

Meillä on WooCommercen suositusten mukainen ja erittäin läpinäkyvä hinnoittelu, jonka mukaisesti maksat laajennusten lisenssimaksut suoraan WooCommercelle. Tämä ei pelkästään lisää hinnoittelun läpinäkyvyyttä vaan myös tekee yhteistyöstä kanssamme sinulle verkkokaupan omistajana turvallisempaa, sillä verkkokauppasi toimivuus ei ole silloin riippuvainen meistä vaan verkkokauppasi on täysin sinun omistuksessasi.

WooCommerce verkkokaupan perustamisen hinta

Kuten jo aiemmin mainittu, mikäli hoidat verkkokaupan perustamisen itse ei verkkokaupan perustaminen maksa juurikaan muuta kuin omaa aikaasi. Riippuen kuitenkin osaamisen tasosta on hyvinkin suositeltavaa tilata WooCommerce verkkokaupan perustaminen tähän erikoistuneelta yritykseltä, joka on jo tehnyt puolestasi kaikki mahdolliset väärät valinnat ja virheet mitä verkkokaupan perustamiseen voi liittyä ja näin varmistat, että saat verkkokaupan toimintaan juuri sellaisena kuin haluat, ilman omaa aikaasi ja hyvinkin nopealla aikataululla. Jopa viikossa.

WooCommerce verkkokaupan perustamisen hinta kanssamme on alkaen vain 995 € sisältäen kaikki tarvittavat toiminnallisuudet mitä verkkokauppatoiminnan aloitukseen tarvitset.

Verkkokauppa mielessä?

Varaa maksuton WooCommercen esittely