WooCommerce verkkokaupan hinta. Paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

WooCommerce verkkokaupan hinta itsessään on pyöreät nolla euroa. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että verkkokaupan perustaminen ei maksa mitään vaan vaikka WooCommerce verkkokaupan perustaminen itsessään ei maksakaan mitään vaatii verkkokauppa toimiakseen aina vähintään verkkokaupan ylläpitoon tarvittavat palvelut sekä verkkotunnuksen.

Koska luet tätä kirjoitusta haluat varmaankin hieman kattavamman vastauksen siihen paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa ja mikä on juuri WooCommerce verkkokaupan hinta ja mitkä asiat hintaan vaikuttavat.

Mistä WooCommerce verkkokaupan hinta muodostuu?

WooCommerce verkkokaupan hinta muodostuu välttämättömistä ylläpitoon tarvittavista palveluista sekä töistä, jotka voit mahdollisuuksien ja osaamisen mukaan hoitaa itse sekä verkkokauppaan mahdollisesti tarvittavista laajennuksista.

WooCommerce verkkokaupan ylläpito

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka toimii WordPress-sisällönhallintajärjestelmän laajennuksena. Kuten WordPress- on myös WooCommerce verkkokaupan hinta itsessään 0 €, mutta tarvitset kuitenkin palvelintilan, eli webhotellin sivuston ja verkkokaupan ylläpitoon.

Edullisimmillaan saatat löytää webhotellin jopa muutamalla eurolla kuukaudessa, mutta WordPress -kotisivujen ja WooCommerce verkkokaupan ylläpitoon räätälöity laadukas webhotelli riittävällä kapasiteetilla ja tarvittavilla ominaisuuksilla maksaa yleensä 10-50 € kuukaudessa.

Riippuen palveluntuottajasta saattaa verkkokaupan ylläpitoon kuitenkin sisältyä myös paljon muuta kuin pelkkä webhotelli. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kehityssopimuksia aina pelkästä ylläpitotilasta ja lisäosien päivityksestä jatkuvaan hakukoneoptimointiin ja konversio-optimointiin sekä digitaalisen markkinoinnin hallinnointiin.

WooCommerce verkkokaupan laajennukset

Lähes kaikkien verkkokauppojen toiminta voidaan ainakin aloittaa ilman maksullisia WooCommerce verkkokaupan laajennuksia, mutta jossain vaiheessa yleensä tulee tarpeen kehittää verkkokaupan toiminnallisuuksia ja siinä valmiit laajennukset ovat usein edullisin ja nopein tapa halutun toiminnallisuuden toteuttamiseksi.

Laajennuksien hinnat vaihtelevat muutamista kympeistä pariin sataan euroon per vuosi. Suurin osa laajennuksista vaatii kuitenkin käyttöönoton suhteen jonkin verran työtä, jotta laajennus mukautetaan haluttuun käyttötarkoitukseen niin asetuksiltaan kuin ulkoasultaan.

Riittävän hyvin määritelty verkkokauppaprojekti mahdollistaa osaavalta verkkokaupan tekijältä tarvittavien laajennusten käyttöönoton sisällyttämisen jo ensimmäiseen tarjoukseen, jolloin vältytään lisäkuluilta myöhemmin.

Meillä on WooCommercen suositusten mukainen ja erittäin läpinäkyvä hinnoittelu, jonka mukaisesti maksat laajennusten lisenssimaksut suoraan WooCommercelle. Tämä ei pelkästään lisää hinnoittelun läpinäkyvyyttä vaan myös tekee yhteistyöstä kanssamme sinulle verkkokaupan omistajana turvallisempaa, sillä verkkokauppasi toimivuus ei ole silloin riippuvainen meistä vaan verkkokauppasi on täysin sinun omistuksessasi.

Yleiset WooCommerce verkkokaupan laajennukset

Pystyttämiemme verkkokauppojen perusteella olemme huomanneet, että tietyt laajennukset ovat hyvin yleisiä, joten kerron seuraavaksi muutamasta yleisimmästä verkkokaupan laajennuksista hintoineen.

Product Add-ons

Product Add-ons laajennuksella lisäät tuotteisiin helposti tilattavia lisäominaisuuksia tai palveluita, joiden osalta ei ole tarpeellista käyttää varastosaldojen seurantaa.

Käyttöesimerkkejä:

  • Lisää helposti lahjapaketointi tilaukseen lisämaksusta
  • Jos myyt ilmalämpöpumppuja voit lisätä tuotesivulle helposti valinnan tilata tuote asennuksen kanssa.
  • Lisää kuvallinen tuotteen värin valinta.

Hinta $ 49 / vuosi

Shipment Tracking

Shipment Tracking laajennuksella lisäät helposti lähetyksen seurantatiedot asiakkaalle lähteviin vahvistusviesteihin.

Hinta $ 49 / vuosi

Checkout Field Editor

Vaikka WooCommerce verkkokaupan kassasivun kentät ovatkin lähtökohtaisesti hyvin nopeasti täytettävissä on melko usein tarpeellista muokata täytettäviä kenttiä, poistaa ylimääräisiä tai lisätä kenttiä jos asiakkaalta tarvitaan muita tietoja. Checkout Field Editor laajennuksella kaikki nämä onnistuvat helposti.

Hinta $ 49 / vuosi

WooCommerce verkkokaupan perustamisen hinta

Kuten jo aiemmin mainittu, mikäli hoidat verkkokaupan perustamisen itse ei verkkokaupan perustaminen maksa juurikaan muuta kuin omaa aikaasi. Riippuen kuitenkin osaamisen tasosta on hyvinkin suositeltavaa tilata WooCommerce verkkokaupan perustaminen tähän erikoistuneelta yritykseltä, joka on jo tehnyt puolestasi kaikki mahdolliset väärät valinnat ja virheet mitä verkkokaupan perustamiseen voi liittyä ja näin varmistat, että saat verkkokaupan toimintaan juuri sellaisena kuin haluat, ilman omaa aikaasi ja hyvinkin nopealla aikataululla. Jopa viikossa.

WooCommerce verkkokaupan perustamisen hinta kanssamme on alkaen vain 1999 € sisältäen kaikki tarvittavat toiminnallisuudet mitä verkkokauppatoiminnan aloitukseen tarvitset.