Videomarkkinointi osaksi yrityksesi markkinointia!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Videomarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin vähemmän tunnettu osa-alue. Osalle mainostajista se on jopa täysin vieras ja kartettu asia.

Ensimmäisenä videomarkkinoinnista tulee mieleen mainos ennen YouTube videota, joka on pakko katsoa muutama sekunti ennen, kuin voit ohittaa videomainoksen ja siirtyä katsomaan haluamaasi videota.

Videomarkkinointi kuitenkin mahdollistaa yrityksesi tarinan kerronnan paljon monipuolisemmalla tavalla, kuin useimmat kanavat. Siksi oikein toteutettu videomarkkinointi on tehokas tapa kertoa yrityksesi tarina ja esitellä tuotteita tai palveluita, joiden esittelyyn ei muutama rivi Facebook mainoksessa riitä.

Facebook videomarkkinointi.

Facebook videomarkkinointi mahdollistaa yrityksesi videomainosten kohdistamisen haluamallesi kohdeyleisölle.

Lue lisää Facebook mainonnasta tästä.

Mainonta voidaan kohdistaa mm. iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteiden, ammatin, koulutuksen ja usean muun tiedon perusteella.

Videomainokset voidaan myös kohdistaa aiemmin katsotun videomainoksen mukaan ja sen perusteella mihin asti mainosta on katsottu, joka mahdollistaa tarinan kerronnan.

Instagram videomarkkinointi.

Instagram videomarkkinointi tarjoaa samat kohdennustyökalut, kuin Facebook videomainonta sillä Instagram on Facebookin omistama ja hallinnoima palvelu ja Instagram mainontaa hallinnoidaan samalla mainosten hallinnointityökalulla, kuin Facebook mainontaa.

Lue lisää Instagram mainonnasta tästä.

Instagramiin sijoitetut videomainokset saavat sitouttavat käyttäjän videomainoksen katseluun monia muita kanavia paremmin ja siksi Instagramin on tärkeä osa yrityksesi videomainontastrategiaa.

Youtube videomarkkinointi.

YouTube videomarkkinointi on ehkä videomarkkinoinnin tunnetuin kanava. Yrityksesi mainosvideo näytetään ennen käyttäjän katsomaa videota sekä pitkien ja suosittujen videomainosten kohdalla myös videon aikana on “mainoskatkoja”.

YouTube tarjoaa myös vaihtoehdon, jossa mainosta ei voi ohittaa. Tällöin mainokset pituus on kuitenkin vain 6 sekuntia, joka mahdollistaa ytimekkään mainoksen kohdistamisen halutulle yleisölle ja varmistat, että mainos myös tulee katsottua. Näistä lyhyistä videomainoksista voidaan luoda tarina, jolloin käyttäjälle voidaan kohdistaa useita lyhyempiä mainoksia halutussa järjestyksessä.

YouTube mainonnan kohdistuksessa käytetään samoja kohdistustapoja, kuin Google AdWords ja Google Display mainonnassa sillä YouTube mainonnan hallinnointi tapahtuu samoilla mainosten hallinnointityökaluilla.

Videomarkkinoinnin hinta.

Videomainonta on erittäin kustannustehokas digitaalisen markkinoinnin muoto. Yleensä videomainonnan hinta sidotaan katselukertoihin, jolloin maksat vain siitä, kun videomainoksesi katsotaan kokonaan tai vähintään 30 sekuntia.

Halutessasi videomarkkinoinnin hinta voidaan sitoa myös klikkauksiin, eli maksat siitä, että videomainoksen katsoja klikkaa mainoksessa olevaa toimintopainiketta tai linkkiä siirtyäkseen sivustollesi tutustumaan tarkemmin mainostamaasi tuotteeseen tai palveluun.

Aloita videomainonta tästä.

Haluaisitko kuulla lisää videomainonnan ominaisuuksista ennen tilausta? Ota yhteyttä myyntiimme sivustollamme olevan chatin kautta arkisin välillä 9 – 16 tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä.

Siirry jättämään yhteydenottopyyntö tästä.

Kuusela
Kuusela

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä