Verkkokauppa, joka myy puolestasi

✓ Kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä toimiva verkkokauppa.

✓ Tehokkaat tukipalvelut, kuten automaattinen varaston seuranta ja myynnin raportit.

✓ Pystyt hallinnoimaan verkkokauppaa helposti missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Verkkokauppa

Toteutamme verkkokaupparatkaisut yrityksellesi "avaimet käteen" - palveluna, eli saat toimintasi mukaan suunnittelun ja räätälöidyn, toimintavalmiin verkkokaupan käyttöösi käyttämättä projektiin omaa aikaa juuri lainkaan.

Verkkokauppa toteutetaan hyödyntäen nykyajan suosituimpia ja kattavampia verkkokauppa-alustoja, jotka mahdollistavat yrityksesi koon ja tavoitteiden mukaan skaalattavan ratkaisun aina yhden tuotteen yksinkertaisista verkkokaupoista tuhansien tuotteiden laajempiin verkkokaupparatkaisuihin, jotka ovat tarvittaessa täysin integroitavissa käytössänne olevien järjestelmien kanssa ja siten mahdollistavat täysimittaisen liiketoiminnan harjoittamisen verkossa. Ratkaisumme mahdollistavat myös "custom" tuotteiden myynnin, eli mikäli osana toimintaasi tai tuotettasi on se, että asiakkaasi voi itse suunnitella tuotteen tai vaikuttaa tuotteen ulkoasuun ja ominaisuuksiin pystyy hän tekemään sen suoraan verkkokauppasi kautta.

 

Responsiivinen ulkoasu ja verkkokaupan hallinta.

Tarjoamamme verkkokaupparatkaisun hallinta tapahtuu täysin verkossa oman hallintapaneelisi kautta, eli verkkokauppa ei vaadi minkään ohjelmiston asentamista tai lataamista. Sekä verkkokauppa, että verkkokaupan hallintapaneeli ovat täysin responsiivisia, eli verkkokauppa skaalautuu asiakkaasi käyttämän laitteen ja näytön koon mukaan siten, että verkkokauppasi näyttää edustavalta ja käyttö on sujuvaa kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöille ja koska myös hallintapaneeli on responsiivinen pystyt itse hallinnoimaan verkkokauppaa ja tuotteitasi jopa tarvittaessa kännykällä.

Myyvä verkkokauppa

Myyvä verkkokauppa vaatii asiakkaan ohjaamista tilaukseen sekä verkkokaupan sisällä, että ulkopuolella. Kauttamme saat verkkokaupan yhteyteen tavoitteidesi mukaan optimoidun digimarkkinointipaletin, jolla tuomme tuotteesi tunnetuksi potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa ja ohjaamme asiakkaan tilaukseen. Verkkokaupparatkaisuumme sisältyy Google Analytics kävijäseuranta sekä sosiaalisen median mainontaan tarvittavat seuranta työkalut, jotka mahdollistavat verkkokaupan tuottavuuden seurannan ja tarjoavat sinulle arvokasta tietoa siitä, mitkä markkinointialustat toimivat kohdallasi parhaiten ja mistä saat edullisimmin asiakkaita.

Verkkokaupan myynnin seuranta ja inventaario

Verkkokaupan hallintanäkymästä pystyt seuraamaan verkkokaupan myyntiä, varastotilannetta sekä verkkokaupan kävijämäärää. Pystyt myös luomaan monenlaisia raportteja, joita voit hyödyntää esimerkiksi markkinoinnin optimoinnissa sekä tuotteiden hinnoittelussa. Pystyt myös asettamaan halutessasi, että varastosta loppuneet tuotteet poistuvat automaattisesti valikoimasta.