Verkkokauppa panimolle – Kaikki mitä sinun täytyy tietää

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Onko suunnitelmissa perustaa verkkokauppa panimolle? Käyn tässä kirjoituksessa läpi miten verkkokaupan perustaminen panimolle tapahtuu jopa alle viikossa, mitä toiminnallisuuksia suosittelemme panimon verkkokauppaan, esittelen muutaman valmiin panimon verkkokaupalle sopivan teeman ja erittelen projektin kokonaiskustannukset mahdollisimman tarkasti.

Näin verkkokaupan perustaminen panimolle tapahtuu

Verkkokaupan perustaminen panimolle onnistuu nopeimmillaan jopa alle viikossa. Projektin kulku tiivistettynä on seuraavanlainen.

1. Verkkokauppajärjestelmän asennus ja käyttöönotto

Hoidamme WooCommerce verkkokauppajärjestelmän asennuksen ja käyttöönoton puolestanne.

2. Aloita tuotteiden lisäys verkkokauppaan

Saat käyttäjätunnukset verkkokaupan hallintaan heti projektin alkumetreillä ja pääset lisäämään yrityksenne tuotteita verkkokauppaan. Hoitamalla tuotteiden lisäyksen saman aikaisesti, kun me hoidamme verkkokaupan ulkoasun ja toiminnallisuuksien toteutuksen säästetään merkittävästi aikaa verrattuna siihen että aloittaisitte tuotteiden lisäyksen vasta, kun kauppa on muilta osin valmis.

3. Logistiikan integrointi

Toimita meille pyydetyt tiedot, kuten logistiikkakumppanilta saatu sopimustunnus ja API-tiedot niin integroimme verkkokauppanne logistiikkakumppaninne järjestelmiin esimerkiksi lähetyskorttien automatisoitua luontia varten.

4. Maksuvälittäjän käyttöönotto ja integrointi verkkokauppaan

Integroimme verkkokaupan valitsemanne maksuvälittäjän, kuten Checkoutin järjestelmiin verkkokaupan maksutapojen aktivoimiseksi.

5. Toiminnallisuuksien mukautus tarpeisiinne

Aktivoimme tarvittavat verkkokaupan laajennukset ja mukautamme ne tarpeisiinne, jotta verkkokauppaanne saadaan tarvitsemanne toiminnallisuudet.

6. Ulkoasun mukautus ja julkaisu

Mukautamme verkkokaupan ulkoasun toiveidenne mukaiseksi ja julkaisemme kaupan.

Panimon verkkokauppaan suositellut ominaisuudet

Koska panimon tuotteet sinänsä ovat melko yksinkertaiset ei verkkokauppaan tarvita kovinkaan monimutkaisia toiminnallisuuksia, mutta tehdäksesi verkkokaupan käytöstä ja toimituksista mahdollisimman sujuvaa ja optimoidaksesi verkkokaupan myynnin suosittelemme seuraavia toiminnallisuuksia.

Vierailijan iän varmistus

Vaikka tästä ei olekaan tällä hetkellä suoranaista kiveen hakattua linjausta on vähintään hyvien tapojen mukaista pyytää verkkokauppaan saapuvaa vierailijaa vahvistamaan ikänsä.

Tämä voidaan yksinkertaisimmillaan tehdä ponnahdusikkunalla, joka pyytää kävijää vahvistamaan olevansa täysi-ikäinen painiketta klikkaamalla. Toinen hieman teknisempi vaihtoehto on vaatia asiakasta kirjoittamaan ikänsä sille osoitettuun kenttään päästäkseen verkkokauppaan.

Huomioithan kuitenkin, että tämä ei varmastikaan yksin ole riittävä tapa tilaajan iän varmistamiseen vaan tässä on noudatettava korkeammalta taholta tulevia säädöksiä.

Anna asiakkaan valita tuotteet pakkaukseen

Oletetaan, että panimonne valikoimassa on neljä eri tuotetta. Product Bundles laajennuksen avulla annat asiakkaan koota esimerkiksi kuuden tuotteen pakettiin haluamansa tuotteet ja ostaa sen yhtenä tuotteena.

Myy tuotteita kestotilauksena

Myy tuotteita kestotilauksena WooCommerce Subscriptions laajennuksella. Voit soveltaa tätä yleisiin tuotteisiinne tai luoda täysin oman tuotteen kuten kuukausittaisen maistelusetin ja toimittaa uusia tuotteita asiakkaidesi kokeiltavaksi.

Automatisoitu pakettikorttien luonti

Koska kyseessä on tuote, jonka asiakas toivoo vastaanottavansa nopeasti on syytä automatisoida tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen liittyvät prosessit ajan säästämiseksi ja virheiden välttämiseksi. Integroimalla verkkokaupan käyttämänne logistiikkakumppanin järjestelmään luot helposti pakettikortit tilauksille suoraan verkkokaupan hallinnasta ja nopeutat huomattavasti tilauksen käsittelyä.

Joustavat toimitusvaihtoehdot ja hinnat

WooCommerceen sisäänrakennetulla toimitustapojen hallinnalla mahdollistat jo yksinään erittäin joustaavat toimitusvaihtoehdot ja hinnoittelet ne oikein. Anna asiakkaan esimerkiksi valita noutaako hän tuotteen panimolta, haluaako hän sen normaalilla toimituksella vai jopa saman päivän toimituksella ja aseta kullekin vaihtoehdolle siihen sopiva hinta. Muista kuitenkin varmistaa logistiikakkumppaniltasi millaisilla ehdoilla saman päivän toimitus heiltä onnistuu ja ilmoittaa nämä selvästi verkkokaupassa.

Panimon verkkokaupan teeman valinta

Mikäli haluatte verkkokaupan nopeasti käyttöön kannattaa panimon verkkokaupan perustamisessa lähteä liikkeelle valmiilla toimintaan sopivalla teemalla. Mikäli haluatte voidaan verkkokaupallenne kuitenkin kehittää julkaisun jälkeen ajan kanssa täysin yrityksellenne räätälöity ulkoasu.

 

 • Erittäin tyylikäs ja monipuolinen teema panimon sivustoksi ja verkkokaupaksi
 • Mobiiliystävällinen
 • Helppo muokkaus ja sisällön hallinta
 • Tyylikäs ja yksinkertainen teema panimon verkkokaupalle
 • Tuotteet huomattavassa roolissa sivustolla, jonka ansiosta teema sopii hyvin myös "pelkäksi" verkkokaupaksi yrityksen olemassa olevien kotisivujen rinnalle
 • Mobiiliystävällinen
 • Helppo muokkaus ja sisällön hallinta
 • Tyylikäs teema panimon kotisivuiksi ja verkkokaupaksi
 • Tyylikäs teema panimon kotisivuiksi ja verkkokaupaksi
 • Mobiiliystävällinen
 • Helppo muokkaus ja sisällön hallinta
 • Todella tyylikäs minimalistinen teema panimon sivustoksi ja verkkokaupaksi
 • Mobiiliystävällinen
 • Helppo muokkaus ja sisällön hallinta
Etkö löytänyt sopivaa?

Jätä yhteydenottopyyntö niin esittelemme lisää vaihtoehtoja tai pyydä tarjous yrityksellesi räätälöidystä ulkoasusta ja toteutuksesta.

Mitä verkkokaupan perustaminen panimolle maksaa?

Sinua varmasti kiinnostaa mitä verkkokaupan perustaminen panimolle maksaa. Erittelimme aikaisemmassa kirjoituksessamme verkkokaupan kustannuksia, mutta alta löydät panimon verkkokauppaa koskevan erittelyn ominaisuuksilla, joista tässä kirjoituksessa puhuttiin.

Yhteenvetona verkkokaupan kiinteät juoksevat kulut ovat luokkaa 39-89 € / kk riippuen hieman kaupan toiminnallisuuksista, eli tarvittavista laajennuksista ja perustamiskustannukset alkaen 1999 €.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa.

Näytätpä nuorelta

Oletko vähintään 18 vuotias?

Minkä ikäinen olet?