Näin valitset oikean alustan verkkokaupalle

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Verkkokaupan perustaminen mielessä? Mahtavaa! Verkkokaupan perustaminen ja pyörittäminen on loistava tapa myydä tuotettasi ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokaupan perustaminen on nykyään niin helppoa, että kuka tahansa internet-yhteyden omaava pystyy siihen. Yksi yleisin syy kuitenkin siihen miksi moni verkkokauppabisnes ei lähdekään lentoon on juuri se, että alkuun pääsy valmiilla paketeilla on liian helppoa ja houkuttelevaa.

Vastaan tässä kirjoituksessa seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miksi verkkokaupan perustaminen helposti ei välttämättä kannata?
  2. Mikä alusta sopii sinun verkkokaupallesi?
  3. Mitä verkkokaupan perustaminen maksaa?

Verkkokaupan perustaminen helposti ei välttämättä kannata

Valmispaketeilla toki voi saada ihan näppärän näköisen ja helppokäyttöisen verkkokaupan perustettua, mutta mietihän tätä: jos menestyvän verkkokaupan perustaminen onnistuisi muutaman tunnin työllä ja sijoittamalla verkkokaupan ylläpitoon muutaman satasen vuodessa – miksi jokaisella ei ole menestyvä verkkokauppabisnestä?

Jos joku lupaisi sinulle muutaman satasen sijoitukselle tuhatkertaisen tuoton, uskoisitko? Sama tilanne on jos ajattelet saavasi 300 000 € myynnin sijoittamalla verkkokauppaan 300 €. Ei tule tapahtumaan.

Verkkokaupan perustaminen valmiilla paketeilla on toki nopeaa ja kivutonta, mutta kun tarkoitus on kehittää kunnon yritystoimintaa verkkokaupalle tulee aina seinä vastaan jossain vaiheessa, kun verkkokauppaa pitäisi saada laajennettua tai kehitettyä.

Valitse oikea verkkokauppa-alusta

Verkkokaupan perustaminen voi kuitenkin olla myös sujuvaa ja nopeaa, kunhan valitset oikean verkkokauppa-alustan ja oikeat kumppanit.

Me KuuselaMedialla olemme toteuttaneet lukuisia verkkokauppaprojekteja asiakkaillemme ja mielellämme autamme myös sinua verkkokaupan perustamisessa ja kehityksessä.

Olemme vertailleet useita eri verkkokauppa-alustoja ja lähes poikkeuksetta suosittelemme asiakkaillemme WooCommerce-verkkokauppamoottoria sen joustavuuden ja skaalautuvuuden vuoksi. Kun verkkokaupan perustaminen toteutetaan WooCommercen avulla pystytään kaupasta toteuttamaan juuri sen näköinen kuin haluatte ja juuri niillä ominaisuuksilla kuin tarvitsette. Verkkokaupan ulkoasu ei rajoitu muutamiin valmiisiin teemoihin vaan verkkokaupan ulkoasua ja sisällön asettelua pystytään räätälöimään täysin vapaasti.

WooCommerce-verkkokauppa on myös ominaisuuksiltaan äärimmäisen laaja ja verkkokauppa pystytään integroimaan tarpeen mukaan lähes mihin tahansa ulkoisiin järjestelmiin ja siten tehostaa yrityksen toimintaa.

Mitä verkkokaupan perustaminen maksaa?

Sinua todennäköisesti kiinnostaa mitä verkkokaupan perustaminen maksaa ja mitä se vaatii sinulta. Verkkokaupan perustaminen monipuolinen prosessi, josta itse verkkokaupan toteutus on vain yksi vaihe, joten vastaus siihen mitä verkkokaupan perustaminen maksaa ei ole aivan yksiselitteinen.

Luonnollisesti valmiissa paketeissa pystytään myös hinta asettamaan valmiiksi, mutta tällöin usein joko maksat ylimääräisistä toiminnoista samaan aikaan kuin kuitenkin joiltain osin verkkokaupan kehitystä rajoitetaan, etkä saa verkkokaupasta juuri sellaista kuin haluatte.

Kun valitset meidät kumppaniksi verkkokaupan perustamiseen maksat vain siitä mihin tarvitset meitä ja saat juuri sen näköisen verkkokaupan kuin haluat ja juuri niillä ominaisuuksilla kuin haluat.

Verkkokaupan perustaminen on kolmivaiheinen projekti:

  1. Verkkokaupan suunnittelu. Graafinen suunnittelu ja teknisten tarpeiden kartoitus.
  2. Verkkokaupan toteutus suunnitelman pohjalta, eli verkkokaupan perustaminen.
  3. Verkkokaupan sisällöntuotanto, verkkokaupan tuotekuvat ja tekstien laatiminen.

Siihen mitä verkkokaupan perustaminen maksaa vaikuttaa se hoidammeko projektin aina suunnittelusta verkkokaupan tuotekuvien valokuvaukseen ja tekstien tuotantoon vai onko teillä mahdollisesti graafinen ilme jo valmiiksi mietittynä, tarkat tiedot tarvitsemistaan ominaisuuksista tai ehkä mahdollisuus tuottaa verkkokaupan tuotekuvat ja tuotteiden tekstit itse.

Okei, vastataan nyt itse kysymykseen: mitä verkkokaupan perustaminen maksaa. Verkkokaupan perustamiseen kannattaa varata 2500 € – 5000 € budjetti. Lopullisiin kustannuksiin vaikuttaa kuitenkin hyvin vahvasti myös mahdollisesti tarvittavien kolmannen osapuolen järjestelmien aiheuttamat kustannukset, joita aiheutuu mm. integraatiosta.

Kun valitset meidät kumppanisi verkkokaupan perustamiseen kartoitamme tarjousta laatiessa myös nämä kustannukset, jotta pystymme tarjoamaan teille mahdollisimman tarkan tiedon projektin kokonaiskustannuksista.

Verkkokaupan perustaminen kannattaa!

Vaikka verkkokaupan perustaminen on vaativa ja ehkä hintava projekti se kannattaa. Verkkokaupan perustaminen oikeiden kumppanien kanssa ja oikeilla työkaluilla mahdollistaa tuotteiden myynnin hyvällä tuotolla ja työskentelyn oikeastaan missä tahansa ja mihin aikaan tahansa. Verkkokaupan perustaminen on myös suorin kanava kansainvälisille markkinoille ja mahdollistaakin tuotteidesi myynnin oikeastaan minne päin maailmaa tahansa.

Verkkokauppa on myös erittäin skaalattavissa olevaa liiketoimintaa, eli sen kasvattaminen on helppoa, kun palikat ovat paikallaan, eli markkinointi ja verkkokaupan analytiikka toimii.

Jos haluat kuulla lisää tai suunnittelet verkkokaupan perustamista ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä