Tavoita täysin uusia asiakkaita mobiilimarkkinoinnilla

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Tavoita täysin uusia asiakkaita mobiilimarkkinoinnilla

Onko sinun selaimeesi asennettu jokin mainosten esto-ohjelma, kuten AdBlock?

Yhä useammasta selaimesta vastaava ohjelma nykyään löytyy ja tieto siitä on saanut osan netissä aiemmin isoillakin budjeteilla mainostaneista yrityksistä sijoittamaan mainoseuronsa muihin kanaviin, kuin mainosten esto-ohjelmilla estettäviin sijoitteluihin.

Sellaista yritystä ei olekaan, jolle ei digitaalisesta markkinoinnista olisi hyötyä ja siksi on löydettävä ratkaisut, joilla tavoitat yrityksellesi tärkeät asiakkaat.

Panosta mobiilimarkkinointiin!

Vuoden 2016 aikana on digitaalisen markkinoinnin maailmassa on tullut useita loistavia markkinointimuotoja mobiilimarkkinointiin. Yli puolet netin käytöstä tapahtuu nykyään mobiililaitteella ja osuus kasvaa koko ajan. Mobiilimarkkinointi tarjoaa loistavat mahdollisuudet niiden potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen, joita et tietokone sijoitteluissa tavoita.

Markkinointiin on edelleen käytössä samat ja jopa laajemmat ja tarkemmat kohdennustyökalut aiemmin. Otetaan esimerkiksi Google Display verkoston mainonta, joka on maailman nopeiten kasvava mainosverkosto. Pystyt esimerkiksi kohdentamaan mainokset käyttäjän Googlessa tekemän haun perusteella ja sijoittamaan ne sivustoille, joilla hän vierailee haun jälkeen.

Mobiilimarkkinointi on usein myös sitouttavampaa ja huomiota herättävämpää, kuin bannereiden sijoittaminen sivustoille tietokonenäkymässä sillä mobiilimarkkinointi tarjoaa sijoittelut, joilla valtaat käyttäjän koko näytön ja varmistat, että asiakas näkee vain ja ainoastaan mainoksesi. Saman kaltaisia ratkaisuja löytyy myös sosiaalisen median puolelta. Esimerkiksi Facebook Canvas mainossivuilla saat käyttäjän täyden huomion hänen käyttäessään Facebookia mobiililaitteella. Instagram mainokset eivät täytä koko näyttöä, mutta kännykän näytölle mahtuu kerrallaan kokonaisuudessaan vain yksi Instagram julkaisua muistuttava mainos, joka tuo korkean sitoutusprosentin.

KuuselaMedia on erikoistunut kokonaisvaltaisiin digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin ja haluamme auttaa myös sinun yritystäsi säästämään aikaa ja rahaa kohdentamalla mainonnan oikein.

Aloita digitaalinen markkinointi tästä.

 

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä