Ovatko kotisivusi ystävälliset hakukoneille?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Hakukoneystävälliset kotisivut ovat välttämättömyys jokaiselle yritykselle toimialasta riippumatta.

Hakukoneiden suhtautuminen kotisivuihisi vaikuttaa hyvin paljon yrityksesi toimintaan – eikä nyt puhuta pelkästään siitä miten yrityksesi löytyy Googlesta, kun palveluitasi etsitään.

Pyydä tarjous hakukoneystävällisistä kotisivuista tästä!

TAI

Tai tee ilmainen mobiilisoveltuvuus testimme tästä!

Miksi hakukoneystävällisyys on tärkeää?

Kun yrityksesi kotisivuja aletaan suunnitella on tärkeää määrittää yrityksesi ensisijainen tai ensisijaiset palvelut joiden ympärille sivustosi “pääosioiden” sisältö keskittyy. Näiden lisäksi sivustolla voi tietysti olla useita alasivuja, joissa keskitytään tarkemmin tiettyihin palveluihin.

Tämä vaikuttaa totta kai esimerkiksi juuri siihen, miten yrityksesi löytyy, kun palveluitasi etsitään Suomen käytetyimmistä hakukoneista, mutta myös merkittävästi yrityksesi markkinoinnissa käytettävän Google AdWords, Google Display tai sosiaalisen median mainonnan laatupisteisiin, hintaan ja siihen miten tuottoisaa mainonta on.

Esimerkiksi jos Google ei sivustosi sisällön perusteella pysty määrittämään sivustosi “luokkaa” ei Google todellakaan indeksoi sivustoasi Google kärkisijoille, kun palveluitasi etsitään, mutta myös Google AdWords ja Google Display mainonnan osuvuuspisteet laskevat ja siten mainonnan kustannukset nousevat merkittävästi.

Myös sosiaalisen median mainonta, sekä maksuton näkyvyys kärsii merkittävästi mikäli sivustosi sisältö ei ole kunnossa ja oikein järjesteltyä.

Pyydä tarjous hakukoneystävällisistä kotisivuista tästä!

TAI

Tai tee ilmainen mobiilisoveltuvuus testimme tästä!

Kotisivujen hakukoneoptimointi kannattaa!

“Content is KING” – slogan, joka pamahti markkinointitoimistojen sanavarastoon jokunen vuosi sitten pitää enemmän paikkansa, kuin koskaan.

Kotisivujesi hakukoneoptimointi, kotisivujen sisältö ja tuottamasi materiaali vaikuttaa jokaiseen yrityksesi markkinoinnin osa-alueeseen perinteisestä hakukonenäkvyyden kehityksestä yrityksesi julkaisujen ilmaiseen näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa ja jopa verkon ulkopuolisiin markkinointikanaviin.

Pyydä tarjous hakukoneystävällisistä kotisivuista tästä!

TAI

Tai tee ilmainen mobiilisoveltuvuus testimme tästä!

Kuusela
Kuusela

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä