Kotisivut uudelle yritykselle. Mitä ottaa huomioon?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Koska luet tätä olet todennäköisesti perustamassa tai hiljattain perustanut yrityksen ja nyt haluat kotisivut uudelle yrityksellesi. Käyn tässä kirjoituksessa läpi mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ideoidessasi sivujen sisältöä ja ulkoasua ja toivon, että saat kirjoituksesta konkreettista apua yrityksesi alkutaipaleelle.

Kotisivut uudelle yritykselle vuodeksi ilman kuukausimaksuja. Lue lisää!

Onnistuneen kotisivuprojektin vaiheet

Käydään ensin lyhyesti läpi miten kotisivuprojekti etenee.

Tarvekartoitus ja tutustuminen

Koska kotisivujen ensisijainen tavoite on aina tukea yrityksenne markkinointia ja myyntiä on erittäin tärkeää, että kotisivujen tekijä tuntee yrityksen, palvelut ja tuotteet sekä yrityksen kohderyhmän. Lisäksi on tärkeää määrittää mikä on tavoiteltava toiminta, johon sivustolle saapuva vierailija pyritään ohjaamaan. Yhteydenottotapoja on tietysti hyvä olla useampia, jotta palvellaan kattavasti mahdollisimman suurta osaa sivuston vierailijoista, mutta kaikki yhteydenottotavat tulee sovittaa osaksi yrityksenne asiakashankintaprosessia toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sisällöntuotanto

Kun kaikilla projektin osapuolilla on selkeänä mielessä mitä sisältöä sivustolle tulee aloitetaan sisällöntuotanto tehdyn sisältösuunnitelman pohjalta. Kirjoitetaan tekstit ja etsitään tai tuotetaan valokuvat. Budjetista riippuen voitte tuottaa kaiken sisällön itse tai antaa meidän vastata myös sisällöntuotannosta.

Kotisivujen ulkoasun suunnittelu

Hyvin määritellyssä projektissa voidaan usein ulkoasun suunnittelu aloittaa ainakin osittain sisällöntuotannon kanssa samaan aikaan, mutta usein kotisivujen ulkoasun suunnittelu hoidetaan suurimmalta osalta, kun tiedetään minkä verran millekin sivulle tulee tekstiä, kuvia ja muuta sisältöä.

Kotisivujen tekninen toteutus

Kun materiaali on kasassa ja ulkoasun suunnittelu valmista laitetaan palaset kasaan ja aloitetaan itse sivuston tuotanto. Toteutamme kotisivut WordPressillä, jotta pystyt helposti päivittämään sivustoa itse helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän kautta. Voit hankkia sivuston ylläpitoon tarvittavat palvelut, kuten webhotellin ja domainin itse tai tilata nämä kauttamme.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpitoon tarvitset tosiaan vähintään verkkotunnuksen, eli domainin ja webhotellin, eli palvelintilan, jossa sivusto tulee sijaitsemaan. On kuitenkin suositeltavaa tehdä sivuston tekijän kanssa ylläpitosopimus, joka kattaa vähintään sivustolla käytettyjen lisäosien päivityksen. Lisäksi saatat tarvita muita päivityksiä tai lisäyksiä sivustolle säännöllisesti mikäli et halua muutoksia tehdä itse.

Paljonko kotisivut maksavat?

On ymmärrettävää, että uudella yrityksellä ei ole valtavaa budjettia markkinointiin tai kotisivujen pystytykseen ja sinua varmasti kiinnostaa paljonko kotisivut maksavat. Tähän kysymykseen on lähes yhtä monta vastausta kuin on kotisivujen tekijöitä. Hintaan vaikuttaa mm. tekijän kokemus sekä työmäärä. Hintahaitari kotisivuille on erittäin laaja. Hyvin yksinkertainen sivusto saadaan tuotettua satasilla, kun taas laajemmat kokonaisuudet vievät hinnan muutamaan tuhanteen.

Kotisivut uudelle yritykselle vuodeksi ilman kuukausimaksuja

Jos yrityksesi on perustettu 6 kuukauden sisällä saat kotisivut uudelle yritykselle vuodeksi ilman kuukausimaksuja ja ilman määräaikaisia sopimuksia.

Tarjouksen sisältö:

  • Helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä sivuston muokkausta ja päivitystä varten
  • .FI -päätteinen verkkotunnus
  • WordPress optimoitu webhotelli
  • Käytössä olevien työkalujen ja lisäosien päivitykset
  • Sähköpostitilit yrityksen käyttöön
  • Puhelin- ja sähköpostituki

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai chatin kautta 24/7.

Avainsanat:

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen tuloskeskeisen markkinoinnin ja verkkomyynnin ammattilainen laajalla osaamisella Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien WordPress ja WooCommerce kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen suunnittelu ja kehitys.
Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen tuloskeskeisen markkinoinnin ja verkkomyynnin ammattilainen laajalla osaamisella Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien WordPress ja WooCommerce kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen suunnittelu ja kehitys.

Tilaa ilmaiset vinkit sähköpostiisi

Saat yrityksellesi räätälöityjä vinkkejä verkkosivujenne ja markkinointinne kehitykseen. Emme spämmää ja voit milloin tahansa perua sähköpostit.