Kotisivujen uudistus suunnitelmissa?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Onko suunnittelmissasi kotisivujen uudistus? Kotisivujen uudistus on monivaiheinen projekti, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista, vaikeaa tai aikaa vievää. Vastaan tässä kirjoituksissa yleisimpiin kotisivujen uudistukseen liittyviin kysymyksiin, joita olemme kuulleet asiakkailtamme.

Kuinka kauan kotisivujen uudistus kestää?

Kotisivujen uudistuksen kestoon vaikuttaa pitkälti sivuston laajuus sekä se tuleeko uudistetulle sivustolle uutta materiaalia verrattuna mahdolliseen aiempaan sivustoonne.

Tilanteessa, jossa sivuille toteutetaan uusi ulkoasu hyödyntäen lähes täysin nykyisiä materiaaleja tai materiaalien ollessa ainakin valmiina pystytään kotisivut toteuttamaan hyvinkin nopeasti – jopa alle viikossa.

Jos taas kotisivujen uudistuksen yhteydessä täytyy tuottaa uutta kuva-, video- tai tekstisisältöä vaikuttaa se projektin kestoon.

Kuinka paljon kotisivujen uudistus maksaa?

Jos harkitset sivujenne uudistusta, mietit varmasti paljonko kotisivujen uudistus maksaa. Kotisivujen hintaa kysyessäsi saat usein vastauksen “se riippuu monesta asiasta” joka johtuu vain ja ainoastaan siitä, että yrityksellä jolta kysyt ei ole itselläkään selkää hinnastoa vaan hinta heitetään asiakkaasta riippuen “hatusta”, eli toisin sanoen sen mukaan paljonko tuntuu, että asiakas olisi valmis kotisivujen uudistuksesta maksamaan. Usein seuraava kysymys tässä tilanteessa onkin “millainen budjetti teillä on?”.

Meillä KuuselaMedialla kotisivujen hinnat ovat selkeät ja löytyvät myös omilta sivuiltamme. Saat kotisivut meiltä avaimet käteen palveluna alkaen vain 990 €.

Millä järjestelmällä kotisivut kannattaa toteuttaa?

Nykyään on tarjolla useita järjestelmiä kotisivujen pystytykseen ja hallinnointiin ja saattaakin olla vaikea päättää millä järjestelmällä kotisivut kannattaa toteuttaa.

Käytämme itse lähes poikkeuksetta kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen toteutukseen WordPressiä sen ollessa äärimmäisen joustava, jolloin se mahdollistaa vaativampiakin ratkaisuja tarvitsevien asiakkaidemme toiveiden täyttämisen nopealla aikataululla ja maltillisella budjetilla.

Kun kotisivut toteutetaan WordPressillä mahdollistaa se myös sujuvan sivuston muokkauksen ja päivityksen helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä.

Mitä kotisivujen uudistus vaatii asiakkaalta?

Kun kotisivut toteutetaan avaimet käteen palveluna ei kotisivujen uudistus vaadi asiakkaalta juuri muuta kuin toiveiden esittämisen sivuston sisällön, toiminnallisuuksien ja ulkoasun suhteen.

Suosittelemme kuitenkin aina, että kotisivuille saadaan ainakin jonkin verran asiakkaan omaa valokuvamateriaalia, mutta tarvittaessa sivusto voidaan tuottaa myös täysin käytössämme olevista valokuvakirjastoista löytyvillä kuvilla.

Kuinka varmistua, että kotisivujen uudistus kannattaa?

Ikinä et oikein voi olla täysin varma, että saat sivut, joihin olet täysin tyytyväinen. Paitsi kun tilaat kotisivujen uudistuksen meiltä.

Tarjoamme aina sitoumuksetta ja maksutta kotisivujen ulkoasun suunnittelun malliksi ennen tilausta. Käytännössä siis näet miltä sivunne esimerkiksi meidän kynästämme saattaisivat näyttää ja pääset kokeilemaan sivuja testauspalvelimellemme ja päätät vasta sitten jatkatko prosessia kanssamme sivujen viimeistelemiseksi vai et.

(useimmat jatkavat)

Jätä meille yhteydenottopyyntö sivun lopussa olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä ja aloitamme ulkoasun suunnittelun.

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä