Kotisivujen tekijän valinta edessä? Ota nämä asiat huomioon!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
kotisivujen tekijä

Artikkelin sisältö

Kotisivujen tekijä vaikuttaa erittäin suuresti yrityksesi koko verkkonäkyvyyteen, markkinointiponnistelujenne onnistumiseen sekä siihen millaisen ensivaikutelman yrityksesi antaa uusille asiakkaille.

Koska luet tätä harkitset todennäköisesti kuka tai mikä yritys olisi sopiva kotisivujen tekijä huolehtimaan mahdollisesti edessä olevasta kotisivujen toteutuksesta tai uudistuksesta.

Kuinka valita oikea kotisivujen tekijä?

Vastaus kysymykseen ”kuinka valita oikea kotisivujen tekijä” ei ole aivan yksinkertainen vaan vastaus riippuu lähinnä tarpeestasi, sillä kotisivujen suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja jatkokehityksen alle osuu niin paljon erinäisiä palveluita, joista iso osa jopa ei suoranaisesti liity edes kotisivujen tekemiseen.

Kotisivujen ulkoasun suunnittelu

Suunnitteleeko kotisivujen tekijä kotisivujen ulkoasun vai hoidatko suunnittelun itse? Jos suunnittelet itse niin kuinka tarkasti pystyt tämän tekemään?

Useimmat kotisivujen tekijät tarjoavat myös ulkoasun suunnittelun, mutta osa taas hoitaa kotisivujen toteutuksen valmiin suunnitelman pohjalta. Osalle riittää pelkät toiveet värien, sisällön ja tavoiteltavan vaikutelman osalta ja osa kotisivujen tekijöistä vaatii tarkat hahmotelman eri sivujen layouteista sekä sivukartan, jonka pohjalta he hoitavat kotisivujen toteutuksen.

Helpoiten pääset kotisivuprojektissa liikkeelle ottamalla meihin yhteyttä chatin kautta tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella ja sopimalla ajan maksuttomalle kartoituskeskustelussa niin käydään yhdessä läpi toiveenne ja tavoitteet sivuston suhteen.

Sisällön tuotanto kotisivuille

Pystytkö tuottamaan tekstit ja kuvasisällön kotisivuille vai tarvitsetko tähän apua kotisivujen tekijältä?

Tämä on myös yksi suurimmista hintaan vaikuttavista tekijöistä, eli järjestetetäänkö esimerkiksi valokuvauspalvelut ja copywrite-palvelut kotisivujen tekijän toimesta vai tuotetaanko sivut asiakkaan valmiilla materiaaleilla tai mahdollisilla kuvapankkikuvilla.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpito on melko laaja käsite, mutta tarkoitamme sillä tässä ensisijaisesti sivuston ylläpitoon tarvittavaa palvelintilaa sekä järjestelmiä, joita sivusto vaatii toimiakseen.

Useat kotisivujen tekijät eivät tarjoa näitä palveluita vaan edellyttävät, että asiakas tekee sopimuksen hostingpalveluista jonkun toisen yrityksen kautta ja kotisivujen tekijä vain hoitaa sivuston pystytyksen palvelimelle.

Tässä ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että kotisivujen tekijä ei varsinaisesti ole vastuussa sivujen toimivuudesta tulevaisuudessa vaan sysää tämän vastuun asiakkaalle (sinulle) tai ainakin hostingpalveluiden tuottajalle, joka usein ei kuitenkaan ota vastuuta varsinaisesta sivuston toimivuuteen vaikuttavista tekijöistä, kuten sivuston toimivuuteen tarvittavista 3. osapuolen laajennuksista.

Kotisivujen hakukoneoptimointi

Kotisivujen hakukoneoptimointi on hyvin tärkeää ja vaikuttaa suuresti siihen kuinka suuren yleisön kotisivunne tavoittavat. Mikäli uudistat kotisivunne on erittäin tärkeää, että hakukoneoptimointi otetaan jo aivan ensimetreiltä huomioon. Uusi, näyttävä ulkoasu kotisivuille on täysin turha mikäli sivusto ei tavoita kohdeyleisöänne, joka etsii palveluitanne.

Kuinka paljon kotisivujen tekeminen maksaa?

Yksi tärkeä kynnyskysymys kotisivujen tekijää valittaessa on myös se kuinka paljon kotisivujen tekeminen maksaa ja kuten yleensä näistä puhuttaessa ei tähänkään ole yhtä selkeää vastausta vaan kotisivujen hinta määräytyy hyvin monen asian – muun muassa edellä mainittujen asioiden perusteella.

Meillä on sen verran vahva kokemus erityisesti pienyritysten tarpeista, että olemme voineet luoda selkeät kotisivupaketit vastaamaan yleisimpiä asiakkaidemme tarpeita ja nämä paketit ovat helposti tilattavissa suoraan kotisivujemme kautta. Tutustu paketteihimme alta.

Olemme luotettava kotisivujen tekijä yrityksesi kumppaniksi

Valitse oikea kotisivujen tekijä yrityksesi kumppaniksi valitsemalla kumppani joka tarjoaa täyden tyytyväisyystakuun kotisivuprojekteille. Saat myös täysin uniikkina konseptina meiltä maksuttoman ulkoasun suunnittelun kotisivuillenne ilman sitoutumista tilaukseen mikäli haluat vakuuttua osaamisestamme jo ennen tilausta.

Muutama esimerkki toteuttamistamme kotisivuista:

There Corporation Oy (https://there.fi)

Hotelli Pyhäsalmi (https://hotellipyhasalmi.com)

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy (https://tehopuhdistus.fi)

Avainsanat:

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen tuloskeskeisen markkinoinnin ja verkkomyynnin ammattilainen laajalla osaamisella Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien WordPress ja WooCommerce kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen suunnittelu ja kehitys.
Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen tuloskeskeisen markkinoinnin ja verkkomyynnin ammattilainen laajalla osaamisella Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien WordPress ja WooCommerce kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen suunnittelu ja kehitys.

Tilaa ilmaiset vinkit sähköpostiisi

Saat yrityksellesi räätälöityjä vinkkejä verkkosivujenne ja markkinointinne kehitykseen. Emme spämmää ja voit milloin tahansa perua sähköpostit.