Kotisivujen tekeminen itse. 3 syytä miksi se kannattaa!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Kotisivujen tekeminen itse houkuttelee varmasti lähes jokaista yrittäjää. Kotisivujen tekeminen itse vaatii usein aikaa, uuden opettelua ja usein valmiiksi tietyn tasoista tietoteknistä osaamista. Olet ehkä hiljattain perustanut uuden yrityksen ja budjetti syistä haluaisit tehdä kotisivut yrityksellesi itse tai haluaisit päivittää ehkä hieman ajan kelkasta jääneet yrityksesi kotisivut, mutta haluaisit tehdä uudet kotisivut yrityksellesi itse.

Halusimme tarjota tälläisessä tilanteessa oleville yrittäjille mahdollisuuden tehdä kotisivut yritykselle itse!

Tutustu ilmaiseen email-kurssiimme: Näin Teet Kotisivut Yrityksellesi Veloituksetta

Kannattaako kotisivujen tekeminen itse?

Mistä sitten tiedät kannattaako kotisivut tehdä itse? Listasimme kolme tärkeintä syytä miksi sinun ehkä kannattaa tehdä yrityksesi kotisivut itse.

  1. Budjetti. Tai ehkä pikemminkin budjetin puute on usein ensimmäinen syy siihen, miksi saatat harkita kotisivujen tekemistä itse. Vaikka aika on rahaa ja kotisivujen toteutukseen usein menee aikaa saattaa tilanteeseesi sopia paremmin kotisivujen toteutus itse. Toinen vaihtoehto kotisivujen toteutukseen rajallisella budjetilla on kotisivujen toteutus rahoituksella. Mikäli rajallisesta budjetista huolimatta haluat kotisivut “avaimet käteen” periaatteella pyydä tarjous ja mainitse, että haluat rahoitustarjouksen kotisivujen toteutusta varten.
  2. Aikataulu. Vaikka parhaimmillaan voidaan toteuttaa yksinkertaiset kotisivut jopa viikossa joskus ei kotisivujen toteutuksella kuitenkaan ole mitään kiirettä. Yritystoimintasi saattaa olla sivutoimista tai jopa harrastusmuotoista, jolloin kotisivujen toteutus ei ole elämässä se tärkein asia. Näissä tilanteissa voit joko pyytää tarjouksen yksinkertaisista kotisivuista tai toteuttaa kotisivut itse.
  3. Vapaus. Mikäli osaamisen taso riittää on yleisin syy kotisivujen toteutukseen itse vapaus ja mahdollisuus saada juuri sellaiset sivut, kuin haluat. Tarjoamme sinulle edullisen hostingpalvelun, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut kotisivujen toteutukseen ja hallinnointiin. Aloita ilmaiseksi tästä.

Tarvitsetko apua kotisivujen toteutukseen?

Mikäli haluat toteuttaa kotisivut itse, mutta et ole varma miten tai mistä aloittaa ilmoittaudu ilmaiselle email-kurssillemme.

Ilmaisella email-kurssilla saat viikon ajan joka päivä sähköpostiisi uuden viestin, jossa on selkeät ohjeet kotisivujen toteutukseen vaihe vaiheelta. Email-kurssin avulla toteutat viikon aikana toiveidesi mukaiset kotisivut alusta loppuun.

Ilmoittaudu ilmaiselle email-kurssille tästä.

Mikäli et tarvitse opastusta kotisivujen toteutukseen, mutta haluat kuitenkin tehdä kotisivut itse voit aloittaa kotisivujen toteutuksen veloituksetta helposti tästä.

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä