Tiedätkö mitä sivustollasi tapahtuu?

Ottamalla kävijäseuranta- ja analytiikkajärjestelmät käyttöön kauttamme varmistat järjestelmien oikeaoppisen ja kokonaisvaltaisen asennuksen. Räätälöimme analytiikkajärjestelmät toimintanne mukaan ja asetamme ne seuraamaan toimintanne kannalta tärkeitä tavoitteita, kuten myyntiä, liidejä ja tarjouspyyntöjä. Saat myös täyden perehdytyksen Google Analyticsin ja Facebook Analyticsin käyttöön ja analysointiin, jotta saat järjestelmistä täyden hyödyn irti.

 

Kävijäseuranta- ja analytiikkajärjestelmä.

Kävijäseurantajärjestelmä kotisivulle mahdollistaa sivustosi toimivuuden mittaamisen. Toimialasta riippumatta kävijäseurantajärjestelmä on erittäin tärkeä työkalu ja auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi paremmin sekä kehittämään sivustoasi ja markkinointiasi.

Oikein asennettuna kävijäseurantajärjestelmät tarjoavat erittäin hyödyllistä visuaalista dataa sivuston ja markkinoinnin toimivuudesta. Kävijäseurantajärjestelmä auttaa esimerkiksi hahmottamaan löytävätkö sivustolle saapuvat käyttäjät etsimänsä vai kokevatko he tulleensa väärälle sivustolle. Kävijäseurantajärjestelmä kertoo myös moniko sivustolle saapuneista vierailijoista ottaa yhteyttä yritykseesi esimerkiksi tarjouspyynnön muodossa.

Asenna kävijäseurantajärjestelmät yhteistyössä kanssamme! Asennuksen yhteydessä asetamme kävijäseurantajärjestelmät mittaamaan yrityksellesi tärkeitä liiketoiminnallisia tavoitteita sekä koulutamme sinut järjestelmien käyttöön, jotta tiedät mistä löydät tarvitsemasi tiedot sivustosi ja markkinointisi kehitykseen.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen ilmainen kävijäseuranta- ja analytiikkajärjestelmä, jonka avulla pystyt seuraamaan sivustosi tehokkuutta, kävijöiden käyttäytymistä sivustolla sekä Googlen mainosalustoilla toteutettujen mainoskampanjoiden menestystä. Google Analytics kertoo mistä sivustonne kävijät saapuvat sivustollenne, mitä laitteita he käyttävät selatessaan sivustoanne, mistä päin maailmaa vierailijanne ovat, mistä aiheista he ovat kiinnostuneita sekä mikä tärkeintä - moniko heistä ottaa yhteyttä yritykseesi tai tekee tilauksen verkkokaupassanne.

Google Analytics asennus ja käyttöönotto

Google Analyticsin asennus on erittäin suoraviivaista mikäli sinulta löytyy perusosaaminen ja ymmärrys kotisivujen rakenteen suhteen. Kuitenkin saadaksesi Google Analyticsistä täyden hyödyn irti täytyy Google Analytics asettaa seuraamaan liiketoiminnallisia tavoitteita, kuten tarjouspyyntöjen tai liidien hankintaa tai verkkokaupan myyntiä. Lisäksi, jotta Google Analyticsin tuottama data saadaan valjastettua hyötykäyttöön täytyy Google Analyticisia opetella tulkitsemaan.

Google Analytics-koulutus

Tarjoamme Google Analyticsin asennuksen yhteydessä Google Analytics-koulutuksen, jossa käymme läpi mitkä tiedot ovat tärkeitä juuri teidän toiminnallenne, miten saatte nämä tiedot Google Analyticsista sekä miten voitte hyödyntää näitä tietoja mm. markkinointinne kohdennuksessa ja kotisivujenne kehityksessä. Vaikka Google AdWords-mainontanne hallinnointi sekä kotisivujenne tai verkkokauppanne kehitys hoidettaisiinkin kokonaisuudessaan meidän tai jonkin toisen digitoimiston toimesta on hyvä, että pystyt myös itse seuraamaan sivustosi ja mainontanne tuloksia.

Sertifioidut Google Analytics-ammattilaiset tukenasi

Kun Google Analyticsin asennus ja käyttöönotto hoidetaan kauttamme saat tueksesi sertifioidun Google Analytics-ammattilaisen. Sertifiointi tarkoittaa sitä, että olemme käyneet Google Analytics koulutuksen sekä suorittaneet Google Analytics kokeen, jolla Google varmistaa, että pystymme tarjoamaan laadukasta, kattavaa ja ammattitaitoista tukea yrityksellesi Google Analyticsin käytössä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Facebook Analytics

Facebook Analytic on perusidealtaan hyvin vastaava, kuin Google Analytics, mutta se tarjoaa kattavampaa tietoa juuri sosiaalisen median kautta tulevasta liikenteestä sekä sosiaalisen median mainonnan tuloksista. Siinä missä Google Analytics mittaa mm. Google AdWords-, Google Display-, YouTube- ja Gmail-mainonnan tuloksia kokonaisvaltaisesti aina kustannuksista konversioihin tarjoaa Facebook Analytics samat tiedot Facebook- ja Instagram-mainonnan osalta.

Facebook Analytics asennus ja käyttöönotto

Hoidamme Facebook Analyticsin asennuksen ja käyttöönoton puolestanne. Facebook Analyticsin perusosan, eli Facebook Pikselin lisäksi asennamme sivustollenne seurattavia tavoitteita varten seurantakoodit ja varmistamme niiden toimivuuden. Ottamalla Facebook Analyticsin kokonaisvaltaisesti käyttöön saat erittäin kattavaa tietoa mainonnan tehokkuuden lisäksi mm. sivustosi mahdollisista myynnin esteistä. Oikein asennettuna Facebook Analytics tarjoaa erittäin kattavaa ja visuaalista dataa, josta on helppo hahmottaa mahdolliset sivuston ja mainonnan kehitystarpeet.

Facebook Analytics koulutus

Pyrimme pitämään toimintamme mahdollisimman läpinäkyvänä ja haluamme asiakkaidemme ymmärtävän eri palveluiden toimintaperiaatteen. Siksi tarjoamme myös kattavan koulutuksen Facebook Analyticsin käyttöön ja tulkintaan. Vaikka et itse käyttäisi sekuntiakaan kuukaudessa sosiaalisen median mainontanne hallinnointiin on silti erittäin kannattavaa, että halutessasi tiedät mistä saat tietoa sosiaalisen median mainontanne tuloksista.