Instagram Stories Mainonta sitouttaa mobiilikäyttäjät!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Oletko jo tutustunut Instagram Stories ominaisuuteen Instagramissa?

Instagram Stories on Instagramin ominaisuus, jossa käyttäjä voi jakaa sisältöä, joka on saatavilla vain 24 tunnin ajan, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti. Instgram Stories antaa käyttäjälle loistavan mahdollisuuden sitouttavan sisällön tuottamiseen pienellä kynnyksellä.

Instagram Stories on ollut myös yritysprofiilien käytössä ja useat asiakkaamme ovat saaneet hyviä tuloksia jo Instaram Storiesin maksuttomien julkaisujen avulla. Instagram Stories mainonta mahdollistaa julkaisujen kohdentamisen laajemmalle yleisölle ja yrityksen näkyvyyden kasvattamisen erittäin kustannustehokkaasti.

Instgram Stories Mainonta.

Instagram ilmoitti hiljattain, että mainonta Instagram Storiesissa rullataan saataville koko maailmaan.

Instagram Stories mainonta mahdollistaa kuva- ja videomainonnan sijoittamista Instagram Stories palveluun, jolloin mainokset näkyvät muiden käyttäjien julkaisemien tarinoiden välissä.

Kuten muidenkin Facebook mainonnan ja Instagram mainonnan sijoittelujen – pystyy myös Instagram Stories mainonnan kohdentamaan tarkasti käyttäjän sijainnin, iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteiden ja monen muun tiedon perusteella.

Instagram Stories mainonnan aloitus.

Aloita Instagram Stories mainonta tästä.

Instagram Stories mainonta alkaa mainonnan tavoitteiden läpikäymisellä. Tavoitteiden perusteella suunnittelemme mainonnan kohdeyleisön ja mainokset.

Pyydä tarjous Instagram Stories mainonnasta tästä.

Instagram Stories mainonta sopii loistavasti tarjouskampanjoiden yhteyteen sekä brändäykseen sillä Instagram Stories mainonnan pääpaino on näkyvyyden saamisessa sivustokävijöiden sijaan, mutta oikein toteutettuna Instagram Stories mainonnalla pystytään myös ohjaamaan sivustollesi lisää kävijöitä.

Kerro meille toiveesi ja tavoitteesi tästä.

Mainokset näkyvät valitulle kohdeyleisölle, kun he katselevat toisten käyttäjien Instgram Stooreja. Mainokset näytetään toisten käyttäjien tarinoiden välissä, joten ne eivät kuitenkaan häiritse tai keskeytä kenenkään Instagram Stooria ja siksi käyttökokemus säilyy mukavana ja mainosten katselu tapahtuu erittäin sujuvasti. Instagram Stories mainonta sitouttaa mobiilikäyttäjän erittäin tehokkaasti!
Aloita Instgram Stories mainonta tästä.

Kuusela
Kuusela

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä