KuuselaMedia

Ilmaiset palvelumme yrityksesi markkinoinnin tueksi

Tutustu 100 % ilmaisiin palveluihimme, joiden avulla pystyt aloittamaan yrityksesi digitaalisen markkinoinnin kehityksen ilman kustannuksia ja ilman sitoutumista.

Google-mainonnan auditointi

Tuntuuko, että Google-mainonta ei tuota toivottua tulosta? Selvitä syyt maksuttomalla auditoinnilla. Saat kattavan yhteenvedon sekä ehdotukset tulosten parantamiseksi.

Sivustoanalyysi

Saat kattavan yhteenvedon sivustonne käytettävyydestä, ulkoasusta, turvallisuudesta sekä verkkonäkyvyydestä. Lisäksi annamme vinkkejä siihen miten voitte hyödyntää sivustoa paremmin yrityksenne asiakashankinnassa.

Hakukoneanalyysi

Testaa kuinka hyvin yrityksesi kotisivut löytyvät Googlesta, kun palveluitanne tai tuotteitanne etsitään! Saat yhteenvedon hakusanoista, joilla sivustonne on näkynyt Googlessa ja mikä on ollut sivustonne sijoitus hakutuloksissa.

Hakumäärätesti

Tee ilmainen hakumäärätesti ja katso paljonko yrityksesi tuotteita tai palveluita etsitään Googlesta. Saat samalla suunnitelman hakukonenäkyvyytenne edistämiseksi.

LEADFEEDER

Leadfeederin avulla tunnistat kuka vierailee yrityksesi sivustolla. Aloita Leadfeederin käyttö maksutta klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Kerromme mielellämme miten saat palvelusta parhaan hyödyn irti ja miten Leadfeederin avulla voidaan tehostaa digitaalisen markkinoinnin tuloksia.

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja rekisteriselosteemme mukaisen tietojesi käsittelyn.