Hakukoneoptimointi

Näin prosessimme toimii

1. Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuravana työpäivänä ja kartoitamme lähtötilanteenne ja tavoitteenne hakukoneoptimoinnin suhteen

2. Laadimme yksityiskohtaisen strategian, jolla tuomme yrityksenne dominoimaan alasi hakutuloksia

3. Kun olette hyväksyneet strategiaehdotuksemme aloitamme työt. Optimoimme sivustonne sisällön, parannamme sivustonne teknistä suorituskykyä ja teemme sivuston ulkoista hakukoneoptimointia. Saat kuukausittain raportin sähköpostiisi, josta näet jatkuvasti kasvavan kävijämäärän sivustollanne.

Mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa yrityksesi kotisivujen sijoituksen parantamista hakukoneiden, kuten Googlen hakutuloksissa yrityksellesi tärkeillä avainsanoilla. Hakukoneoptimointi varmistaa, että yrityksesi on esillä, kun tuotteitasi ja palveluitasi haetaan. Hakukoneoptimointi suoritetaan yrityksesi toiminnan kannalta tärkeimmille avainsanoille.  Avainsana on hakusana tai hakusanojen yhdistelmä, jolla palveluitasi haetaan tai etsitään tietoa aiheesta, joka liittyy yrityksesi toimintaan. Esimerkiksi jos sinulla on kattoremontteja tarjoava rakennusliike ja haluat, että yrityksesi on esillä Turun alueella olisi yksi avainsana, jolle hakukoneoptimointi toteutetaan “Kattoremontti Turku”.

Useat asiakkaat ovat kuitenkin yleensä heti alusta pitäen kiinnostuneita hinnasta ja siksi tehdään paljon hakuja myös mm. kysymyksellä “paljonko kattoremontti maksaa?”, joten näkyvyyteen kannattaa panostaa tuottamalla sisältöä kattoremontin hinnoittelusta.

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

Ensimmäisen hakutulossivun tulokset saavat jopa 90% kävijöistä, joten mikäli yrityksesi ei löydy ensimmäiseltä sivulta joudut kilpailemaan vaivaisesta 10% osuudesta kävijöistä kymmenien muiden yritysten kanssa. Jokainen netin käyttäjä käyttää jotain hakukonetta. Jos yrityksesi ei löydy kun potentiaalinen asiakas on tarjoamaasi tuotetta tai palvelua vailla, ostaa hän kilpailijaltasi.

Hakukoneoptimointi on myös digimarkkinoinnin kannalta erittäin tärkeää. Digimarkkinoinnin kustannustehokkuuteen vaikuttaa hyvin vahvasti sivuston laatu ja sivuston sisältö. Sisällön optimointi markkinoitaviin palveluihin liittyväksi parantaa markkinoinnin laatu- ja osuvuuspisteitä, jotka ovat merkittäviä markkinoinnin kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä.

Miksi valita meidät kumppaniksi hakukoneoptimoinnin toteutukseen?

Hakukoneoptimointi ei tulisi olla yrityksellesi kuluerä vaan sijoitus tehokkaamman liiketoiminnan puolesta ja juuri sellaisena me siihen suhtaudumme. Teemme kartoituksen yrityksellesi tärkeiden avainsanojen pohjalta ja toteutamme ratkaisun, jolla saatte lisää myyntiä kotisivujenne kautta!

Suuret hakukoneet, kuten Google tekevät jatkuvasti päivityksiä alkorytmeihinsä palvellakseen käyttäjiä paremmin tarjoamalla mahdollisimman osuvia hakutuloksia. Jättämällä hakukoneoptimoinnin meille pidämme huolen, että hakukoneoptimointistrategiasi on aina hakukoneiden uusimpien asetusten tasalla.

Miten hakukoneoptimointi tapahtuu?

Hakukoneoptimointi käytännössä saattaa olla vaikea ymmärtää johtuen siihen liittyvistä hyvinkin teknisistä toimenpiteistä ja vaiheista. Teemme aina parhaamme, jotta asiakkaamme ymmärtävät miten hakukoneoptimointi tapahtuu ja mitä käytännössä teemme milloinkin parantaaksemme sijoitustanne alasi hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi voidaan karkeasti jakaa kahteen eri osaan: On-Site SEO ja Off-Site SEO, eli  sivustolla tapahtuva hakukoneoptimointi, kuten teksti-, kuva- ja videosisällön hakukoneoptimointi sekä suoraan sivuston rakenteeseen tehtävät optimointitoimet ja sivuston ulkopuolinen hakukoneoptimointi, kuten backlinkkien viljely, eli sivustollesi ohjaavien linkkien lisäys hakukoneiden arvostamille sivustoille.

Paikallinen hakukoneoptimointi

Paikallinen hakukoneoptimointi, eli näkyvyyden edistäminen hakutuloksissa tietyllä alueella on tärkeää erityisesti kivijalkayrityksille sekä tietyllä alueella palveluita tuottaville yrityksille. Ennen varsinaisen hakukoneoptimoinnin aloitusta kartoitamme alueen, jolla yrityksenne on ensisijaisen tärkeää löytyä hakutuloksista tehokkaasti ja laadimme hakukoneoptimoinnin strategian siten, että keskitymme vain tähän tiettyyn alueeseen. Näin saadaan hakukoneoptimointiin käytettävä työaika käytettyä mahdollisimman tehokkaasti ja kustannukset pidettyä hallinnassa.

Hakukoneoptimointi eri kielillä

Mikäli yrityksesi toimii useassa maassa tai tuottaa palveluita kansainvälisesti täytyy hakukoneoptimointi tehdä eri kielillä. Verkostomme kautta löydät ammattitaitoiset kääntäjät, joiden avulla pystymme suorittamaan hakukoneoptimointia eri kielille ja tavoittelemaan yrityksellesi tehokasta näkyvyyttä alasi hakutuloksissa kielestä riippumatta.