Hakukoneoptimointi tulostakuulla!

Hakukoneoptimointi tulostakuulla on yrityksellesi turvallinen hakukoneoptimointiratkaisu, jossa maksat vain, kun tuomme yrityksesi esille Googlen ensimmäisellä sivulla, kun palveluitasi haetaan.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

Miksi hakukoneoptimointi tulostakuulla on kannattavaa?

Hakukoneoptimointi tulostakuulla on yrityksellesi kannattava ratkaisu, sillä et maksa mitään ennen kuin hakukoneoptimointi saavuttaa merkittäviä tuloksia, eli yrityksesi löytyy Googlen ensimmäiseltä sivulta, kun palveluitasi etsitään. 

Ennen hakukoneoptimoinnin aloitusta käydään läpi yrityksenne hakukonenäkyvyyden nykyinen tilanne, käydään läpi yritystoiminnallenne tärkeät avainsanat, eli yrityksenne palvelut, joita haettaessa yrityksenne halutaan esille ja laaditaan hakukoneoptimointistrategia, jolla hakukonenäkyvyyttänne lähdetään kehittämään. Kaiken tämän teemme ilmaiseksi.

Hakukoneoptimoinnin tuloksien mittaus ja raportointi.

Hakukoneoptimoinnin aloituksen yhteydessä asennamme sivustollenne Google Analytics-kävijäseurannan tai jo käytössänne oleva Google Analytics liitetään hallintaamme. Sivustonne liitetään myös Google Search Consoleen, jolla mitataan yrityksenne näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Näiden kahden järjestelmän yhdistelmällä saadaan kattavaa tietoa sivuston näkyvyydestä Googlessa sekä hakukonekoneoptimoinnin ansiosta sivustolle saapuvien käyttäjien käyttäytymisestä.

Saatte kuukausittain raportin, josta ilmenee millä hakulausekkeilla yrityksenne on näkynyt Googlessa ja mikä on ollut yrityksenne sijainti hakutuloksissa. Pystytte siis myös itse erittäin helposti seuraamaan hakukoneoptimoinnin tuloksia ilman, että sinun täytyy jatkuvasti kokeilla miten yrityksesi löytyy.

Mitä hakukoneoptimointi tulostakuulla edellyttää?

Hakukoneoptimointi tulostakuulla edellyttää, että lähtökohdat Googlen ensimmäisen sivun sijoitukseen täyttyvät, eli sivustonne täytyy olla nykyaikainen, responsiivinen sekä yhdistetty kattavaan sisällönhallintajärjestelmään, kuten WordPressiin. Mikäli hakukoneoptimoinnin alkukartoituksessa toteamme, että hakukoneoptimointia ei kannata sivustollenne sellaisenaan suorittaa teemme tarjouksen puutteiden korjaamisesta tai täysin uuden sivuston suunnittelusta ja toteutuksesta.

Mitä hakukoneoptimointi tulostakuulla maksaa?

Veloitamme kuukausittain palkkiomme aina tuloksien mukaan, eli laskutamme vain niistä palveluihisi liittyvistä hakulausekkeista, joilla yrityksesi on ollut todistettavasti esillä Googlen ensimmäisellä sivulla kuluneen kuukauden aikana. Tämä on yrityksellesi kannattavaa myös siksi, että mikäli käy ilmi, että jotakin hakutermiä, joka omasta mielestäsi on yrityksellesi tärkeä käytetäänkin vain erittäin harvoin maksat hakukoneoptimoinnista vain niiltä kuukausilta, kun yrityksesi on ollut tällä hakulausekkeella esillä Googlen ensimmäisellä sivulla.