Hakukoneoptimointi: Toimiiko hakukoneoptimointi ja kannattaako se?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Hakukoneoptimointi, SEO eli Search Engine Optimization, sivusto-optimointi, Google optimointi jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sivuston muokkaamista hakukoneiden kannalta paremmin hakua vastaavaksi. Hakukoneoptimointi on äärimmäisen tärkeää, koska lähes kaikki internetin käyttö alkaa hakukoneista ja hakukoneiden ensimmäiseltä sivulta löytyvät yritykset saavat jopa 90 % kaikista hakukoneiden kautta tulevista asiakkaista.

Yritysten järjestykseen hakukoneissa vaikuttaa erittäin moni asia kuten sivuston laadukkuus, helppokäyttöisyys, sisällön laatu, responsiivisuus sekä kävijöiden käyttäytyminen. Jotta homma ei menisi liian helpoksi hakukoneiden alkorytmit muuttuvat jatkuvasti ja hakukoneoptimoinnin täytyy elää näiden mukaisesti.

Kun harkitset hakukoneoptimoinnin ulkoistamista kannattaa harkita palveluntarjoajaa tarkkaan.

Periaatteessa kuka tahansa, joka vähän ymmärtää hakukoneoptimoinnin päälle voi tuoda yrityksesi esille hakukoneissa, mutta riittääkö se, että yrityksesi on tänään ensimmäisellä sivulla ja ensi viikolla saat selata sivulle 10 ennen kun löydät omaa yritystäsi?

Hakukoneoptimointi vaatii jatkuvaa työtä todellisten tulosten aikaan saamiseksi!

Tilatessasi hakukoneoptimoinnin meiltä työ alkaa ilmaisella konsultaatiolla jossa käydään yhdessä läpi kannaltanne tärkeimmät avainsanat, sivuston tavoitteet sekä mietitään mitä mahdollisia palveluita hakukoneoptimointiin kannattaa yhdistää, jotta sivustolle ohjatut kävijät saadaan myös tekemään ostopäätös.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja pyydä ilmainen konsultaatio!

Kuusela
Kuusela

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä