Google Analyticsin asentaminen. Katso ohjeet!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Google Analyticsin asentaminen tulisi tehdä jokaisen yrityksen sivustolle. Asentaminen on ilmaista ja vie vain muutaman minuutin. Kasasimme pikaoppaan Google Analytcisin asentamista varten. Tilaa pikaopas klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Siirry tilaamaan pikaopas tästä.

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on Googlen kävijäseurantatyökalu, joka mahdollistaa sivustosi kävijäliikenteen seuraamisen ja analysoinnin. Saat tietoa esimerkiksi sivustosi kävijämäärästä, keskimääräisen vierailun kestosta, vierailtujen sivujen määrästä sekä kävijöiden lähteestä.

Google Analyticsista on myös mobiilisovellus, jonka saat asennettua kännykkääsi tai tablettiisi ja pystyt seuraamaan sivustosi toimintaa liikkeellä ollessasi.

Google Analyticsissa voi olla useampi käyttäjä saman aikaisesti eri käyttöoikeuksilla. Pystyt siis antamaan esimerkiksi markkinoinnistasi vastaavalle taholle oikeudet seurata tiettyjä tapahtumia sivustolla, jotta markkinointisi tuottaisi paremman tuloksen.

Aloita Google Analyticsin asentaminen.

Miksi asentaa Google Analytics?

Google Analyticsin asentaminen on tärkeää sillä sen avulla tiedät kuinka toimiva sivustosi on ja pystyt tekemään siihen tarvittavia muutoksia. Lisäksi Google Analyticsin asentaminen auttaa sinua seuraamaan esimerkiksi Google AdWordsGoogle Display ja YouTube mainonnan toimivuutta ja tuloksia.

Pystyt hyödyntämään Google Analyticsia myös muista kanavista, kuten Facebook mainonnan tai Instagram mainonnan kautta tulevan liikenteen seuraamiseen ja analysointiin.

Google Analyticsin asentaminen mahdollistaa liiketoimintasi kannata tärkeiden tapahtumien seuraamista. Pystyt esimerkiksi seuraamaan moniko sivustosi vierailijoista täyttää yhteydenottolomakkeen tai tekee tilauksen verkkokaupassasi.

Google Analytics tarjoaa myös kattavan raportointi ja vertailu ominaisuuden, jos haluat esimerkiksi vertailla kahta eri markkinointikanavaa tai ajanjaksoa keskenään. Saat myös helposti luotua kertaluontoisia raportteja tai ajastettua Analytcisin lähettämään raportin haluamillasi tiedoilla esimerkiksi kerran kuukaudessa, kerran viikossa tai vaikka joka päivä.

Google Analyticsin vulla saat myös tiedon sivustosi vierailijoiden sijainnista, kiinnostuksen kohteista, käyttämistä laitteista, iästä, sukupuolesta sekä monista muista asiakashankinnan kannalta tärkeistä piirteistä, joita voit hyödyntää esimerkiksi markkinoinnin kohdentamisessa.

Google Analyticsin asentaminen.

Pystyt asentamaan Google Analytcisin sivustollesi itse täysin ilmaiseksi. Asentamiseksi tarvitset vain Google tilin, mahdollisuuden muokata sivustosi html-kooodia sekä hieman tietotaitoa.

Haluatko asentaa Google Analyticsin sivustollesi? Kasasimme yhteen pikaoppaan, jolla Google Analyticsin asentaminen onnistuu helposti. Tilaa pikaopas Google Analyticsin asentamiseen sähköpostiisi klikkaamalla alla olevaa painiketta!

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä