Gmail Mainonta

Gmail mainonta mahdollistaa mainosten kohdistamisen maailman suosituimman sähköpostipalvelun käyttäjille. Mainonnan kohdistus tapahtuu Googlen mainostustyökalujen äärimmäisen tehokkaiden kohdistustapojen avulla. Gmail mainonta on kustannustehokas tapa tavoittaa yrityksesi kohdeyleisö huomiota herättävillä mainoksilla ja maksat vain, kun mainoksiisi reagoidaan.

Gmail mainonnan kohdistus.

Gmail mainonta kohdennetaan palveluistasi tai tuotteistasi kiinnostuneille henkilöille heidän hiljattain tarkastelemiensa aiheiden, tuotteiden ja sivujen perusteella tai heidän Google hakujensa perusteella. Lisäksi Gmail mainonnan kohdennuksessa voidaan hyödyntää sijainnin, sukupuolen, iän sekä vanhemmuuden tilan perusteella kohdennusta. Gmail mainonta muiden digimarkkinointikanavien tavoin mahdollistaa myös retargeting mainonnan, eli mainonnan kohdentamisen hiljattain sivustollasi vierailleille. Myös yhteystietojen, kuten sähköpostiosoitteiden perusteella mainonnan kohdennus on loistava tapa varmistaa, että mainoksesi tavoittavat juuri oikeat henkilöt.

Gmail mainonnan hinta.

Gmail mainonnan avulla kohdeyleisöösi kuuluva käyttäjä näkee mainoksesi sähköpostissaan ja maksat vain, kun hän reagoi mainokseeen, eli pelkkä mainoksen näyttäminen ei maksa mitään. Gmail mainos koostuu aina pienemmästä tiivistetystä mainoksesta, joka koostuu yrityksesi logosta, lyhyestä mainostekstistä sekä toimintokehoitteesta. Tiivistettyä mainosta klikkaamalla käyttäjälle voidaan näyttää esimerkiksi lisätietoa yhdestä tai useammasta tuotteesta kuvien, tekstin sekä toimintopainikkeiden muodossa.

Gmail mainonnan soveltuvuus.

Gmail mainonta sopii loistavasti ensisijaisesti tuotteiden markkinointiin selkeän ja verkkokauppamaisen asettelunsa vuoksi. Esimerkiksi verkkokaupan markkinointiin Gmail mainonta sopii loistavasti. Gmail mainoksessa pystytäänkin esimerkiksi näyttämään kohdeyleisölle verkkokaupassa olevia heitä potentiaalisesti kiinnostavia tuotteita ja ohjata heidät suoraan Gmailista tekemään tilausta.

 

Haluatko lisätietoa Gmail mainonnasta?