Facebookin uusimmalla mainosmuodolla saat mobiilikäyttäjien 100 % huomion!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Artikkelin sisältö

Facebook tavoittaa päivittäin noin 2,4 miljoonaa suomalaista käyttäjää.

Yli puolet kaikesta netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla. Itseasiassa suomalainen kännykän käyttäjä vilkaisee kännykkäänsä joka 5- 6 minuutti ja lähes jokaisella kerralla näistä vilkaisee myös sosiaalisen median kanavansa läpi.

Facebook on kehittänyt uuden mobiililaitteille suunnatun mainosmuodon, joka on julkaistu myös Suomessa. Canvas-mainossivu mahdollistaa mobiililaitteen näytölle avattavan interaktiivisen esityksen, joka esityshetkellä täyttää koko mobiililaitteen näytön ja siten takaa, että käyttäjä keskittyy esityshetkellä sata prosenttisesti mainokseesi ja palveluihisi tutustumiseen. Pystyt esittelemään yritystäsi ja palveluitasi sekä kertomaan tarinaa mieleenpainuvammin kuin koskaan ennen! Käyttäjä pystyy selaamaan “esitystä” eteenpäin omalla tahdillaan ja mainokseen on mahdollista yhdistää myös kännykkää kääntämällä katseltavaa video- ja kuvamateriaalia. Asiakas ohjataan ostopäätökseen mainokseen liitettävillä linkeillä ja toimintopainikkeilla.

Canvas-mainossivu latautuu nopeasti. Itse asiassa jopa 10 kertaa nopeammin kuin verkkosivut! Pitkä latausaika on yksi suurimmista syistä miksi asiakas klikkaa julkaisusi tai mainoksesi linkkiä, mutta ei kuitenkaan ikinä saapunut sivustollesi tai ainakin poistui sieltä välittömästi. Canvas-mainossivulla ei tätä ongelmaa ole vaan sivu avautuu silmänräpäyksessä kun linkkiä klikataan!

Tarjoamme kaikille uudesta palvelusta kiinnostuneille oman yksilöllisen mainoksen suunnittelun veloituksetta! Suunnittelemme toiveidesi mukaisen mainoksen ja lähetämme sinulle linkin kännykkääsi, josta näet miltä mainos näyttää asiakkaan silmin ja miten mainos toimii. Ilmaisen suunnittelun ja esittelyn tilaus ei sitouta sinua mihinkään!

 

 

 

 

Haluaisitko tietää lisää uudesta mainosmuodosta? Pyydä esittely ja suunnittelemme yrityksellesi mainoksen veloituksetta!

Pyydä esittely

Kasimir Kuusela
Kasimir Kuusela
Olen modernin tuloskeskeisen markkinoinnin ammattilainen laajalla osaamisella mm. hakukonemainonnasta ja sosiaalisesta mainonnasta. Ensisijainen kiinnostuksen kohteeni on uniikkien kotisivu- ja verkkokaupparatkaisujen tuotanto yhdessä asiakkaideni kanssa.

Täytä lomake niin olen sinuun yhteydessä