Google Display

✓ Google Display mainonta tekee yrityksesi ja palvelusi tunnetuksi oikean kohdeyleisön keskuudessa ja tavoittaa palveluitasi etsivät tehokkaasti.

✓ Google Display mainonta on edullista ja kustannustehokasta - maksat vain tuloksista.

✓ Tulokset ovat mitattavissa ja mainonnan tulosoptimointi nopeaa. Saat kuukausittain raportin mainonnan tuloksista sähköpostiisi ja suoritamme mainonnallesi jatkuvaa tulosoptimointia.

Google Display-Mainonta tavoittaa yli 90 % netin käyttäjistä!

Google Display on maailman suurin ja kattavin sähköinen markkinointialusta, joka koostuu yli kahdesta miljoonasta verkkosivustosta ja 650 000 sovelluksesta. Mainostamalla Google Display-verkostossa kohdennamme mainonnan tavoitteesi ja toimintasi mukaan joko erittäin tarkasti hiljattain palveluitasi etsineille, jotka ovat jo palveluidesi tarpeessa tai teemme yrityksesi ja palvelusi tunnetuksi oikean yleisön keskuudessa tehokkaalla brändinäkyvyyden edistämiseen keskittyvällä kampanjalla.

 

Google Display-mainonnan kohdistus.

Google Display-mainonta kohdistetaan halutulle kohdeyleisölle mm. Google hakujen, iän, sukupuolen, sijainnin sekä ostoaikomusten perusteella.

Mainoksiasi näytetään kohdeyleisölle verkkosivustoilla, joilla he vierailevat sekä mobiilisovelluksissa, joita he käyttävät.

>> Lue lisää Google Display-mainonnan kohdennusmahdollisuuksista.

Google mainonnan hinta.

Google-mainonta on erittäin kustannustehokas markkinointimuoto, sillä maksat vain tuloksista. Jos tavoitteesi on saada mahdollisimman kattavaa näkyvyyttä edistääksesi yrityksesi tunnettavuutta maksat mainonnasta vain toteutuneiden näyttökertojen mukaan CPM-periaatteella.

Yhtä Google Display mainontaan käytettyä mainoseuroa kohden saat jopa 10 000 - 20 000 mainoksen näyttökertaa.

Jos tavoitteesi, on saada mahdollisimman paljon kävijöitä kotisivuillesi tai verkkokauppaan maksat mainonnasta vain toteutuneiden mainoksen klikkausten mukaan, eli CPC-periaatteella

Yhtä Google Display mainontaan käytettyä mainoseuroa kohden tuomme sivustollesi 10 - 20 palveluistasi kiinnostunutta potentiaalista asiakasta.

Google Display-mainonnan aloituksen yhteydessä asennamme sivustollenne myös Google Analytics-kävijäseurannan veloituksetta. Google Analytics mahdollistaa sivustollenne mainosten kautta saapuvien kävijöiden seuraamisen ja analysoinnin, jotta tiedämme mitkä mainokset ja avainsanat tuovat parhaiten tulosta ja sen perusteella optimoimaan mainosbudjettianne paremman tuloksen saavuttamiseksi.