Instagram-mainonta

Instagram-mainonta kohdennetaan yrityksesi kohdeyleisölle heidän kiinnostuksen kohteidensa, iän, sijainnin sekä monen muun tiedon perusteella. Antamalla meidän hallinnoida Instagram-mainontaanne saatte mainoseuroillenne parhaan mahdollisen vastineen.

 

Instagram-mainonta on tarkkaan kohdennettavissa.

Instagram-mainonta on äärimmäisen tarkasti kohdennettavissa mm. iän, sijainnin, kiinnostuksen kohteiden, harrastusten, ammatin, sukupuolen sekä monen muun tiedon perusteella, joiden avulla pystymme kohdentamaan mainonnan juuri kaikkein potentiaalisimmille asiakkaillesi.

Instagram-mainonta mukautuu moneen tavoitteeseen.

Instagram-mainonta sopii moneen tavoitteeseen. Olipa tavoitteesi saada lisää tilauksia verkkokaupasta, lisää liidejä tai tarjouspyyntöjä, lisää kävijöitä sivustollesi tai yksinkertaistesti saada yrityksesi ja tuotteesi tehokkaasti esille on Instagram mainonta kannattava valinta yrityksellesi.

Instagram-mainonnan tulokset ovat mitattavissa.

Instagram-mainonnan tulokset ovat mitattavissa. Olipa tavoitteesi mikä tahansa edellä mainituista toimitamme kampanjan päätteeksi sinulle tiedon kampanjan tuloksista, eli paljonko mainostasi on näytetty, moniko mainoksen nähneistä on klikannut mainosta eli siirtynyt sivustollesi sekä moniko heistä on tehnyt tilauksen verkkokaupassasi tai jättänyt yhteystietonsa.