Bing Ads-mainonta

Bing-mainonta on edullinen tapa tavoittaa Bing-hakukoneen käyttäjät, jotka etsivät tuotteitasi tai palveluitasi. Bing-mainonta on idealtaan vastaava, kuin Google AdWords-mainonta, eli mainoksesi näkyvät Bingin hakutuloksissa, kun palveluitasi etsitään ja maksat vain, kun mainostasi klikataan.

Miksi Bing-mainonta on kannattavaa?

Vaikka Bing ei hakukoneena ole läheskään yhtä suosittu, kuin Google on se Suomen toiseksi käytetyin hakukone ja sen kautta tehdään 17 miljoonaa hakua kuukaudessa. Bing on myös oletushakukoneena Microsoftin-järjestelmissä, kuten esimerkiksi Internet Explorer ja Edge selaimissa sekä Lumia-kännyköissä. Bing-mainonta toimii samalla tavoin, kun Google AdWords-mainonta, eli mainoksesi näytetään hakutulosten yläpuolella, kun tarjoamaasi tuotetta tai palvelua etsitään ja maksat vain, kun mainostasi klikataan, eli asiakas siirtyy sivustollesi ottaakseen yhteyttä yritykseesi.

Bing-mainonta on merkittävästi edullisempaa, kuin Google AdWords-mainonta ja mainokset ovat ulkoasultaan orgaanisia hakutuloksia vastaavia, joten niiden klikkausprosentti on erittäin korkea. Bingin käyttäjät eivät myöskään käytä hakukonetta vertaillakseen eri yrityksiä vaan Bing-mainonnan konversioprosentti on myös korkea, eli erittäin merkittävä osa Bing-mainonnan kautta sivustollesi saapuvista käyttäjistä ottaa yhteyttä yritykseesi tai tekee tilauksen.

Bing-mainonnan aloitus.

Bing-mainonnan aloitus on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Bing-mainontaa varten luomme yrityksellesi mainostilin, jonka kautta mainontaasi hallinnoidaan, suunnittelemme kampanjan rakenteen, laadimme avainsanalistan avainsanoista, joilla yrityksenne on kannattavaa tuoda esille hakutuloksissa, laadimme huomiota herättävät mainokset ja linkitämme ne oikeille laskeutumissivuille sivustollasi. Bing-mainontaa mitataan Bingin omalla seurantatyökalulla, jolla seuraamme mainonnan konversioita, eli sitä moniko mainonnan kautta sivustollesi saapuneista ottaa yhteyttä tai tekee tilauksen.

Jos mainostat valmiiksi Google AdWords-alustalla pystytään kampanjarakenteesi, avainsanat ja mainokset tuomaan helposti Google AdWords-mainostililtänne veloituksetta.